Gusztustalan: A Fidesz óvodás gyerekeket is bevet a Soros-ellenes kampányban

Egyre nehezebb szavakat találni azokra a mélységekre, amelyekbe a fideszes politikusok avászkodnak nap mint nap, miközben az emberiesség és az értékalapú, érvek mentén működő közgondolkodás minden maradványát felszámolják. Az egy dolog, hogy az idős lakosság jelentős százalékának koponyájában végeznek régóta helyrehozhatatlan agypusztítást, immár ott tartanak, hogy a szarvihar kavarta tengeren a kisgyerekek elméje felé is bátran fordítják hajóágyúikat a fluffermilíciák. Émelyeg a gyomrunk.

Tudjuk rég, hogy a Fidesznek semmi sem szent olyankor, mikor a társadalom szellemi mélyrétegeibe akarnak propagandalózungokat injektálni. A szavazatokra koncentrálódott szegényes lelki szükségleteik origója Orbán Viktor elmeháborodott politikája, minden egyéb lényegtelen.

Így süllyedhet a lelkük Mariana-árok mélységbe, melynek alján gyermekek kezébe adnak Soros-terv ellenes szórólapokat, eszközzé téve őket Magyarország történelmének egyik legmocskosabb kampányában. Egy olvasónk hívta fel figyelmünket Simonka György Facebook-posztjára, melyen a fideszes politikus büszkén tette a kormánypárti pokolkonyha részévé saját óvodás kisfiát Tótkomlóson. Gratulálunk!

Bár ő bátran kitette a fotóját a nyilvános közösségi oldalára, mi inkább kitakartuk az arcát, ahogy azt szokás.

Facebook/Simonka György

Mellesleg Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő sem kímélte a legkisebbeket sem. Keresztény-konzervatív-polgári létén felbuzdulva a veszélyes Soros-tervet leleplező szórólapból átadott egyet egy babakocsiban üldögélő gyereknek is Miskolcon. Magyarország, 2017.

Facebook/Csöbör Katalin