Fideszes paranoia: Sebestyén Balázs műsorvezető miatt küldték vissza kevesen a nemzeti konzultációt!

Fideszes paranoia: Sebestyén Balázs műsorvezető miatt küldték vissza kevesen a nemzeti konzultációt!
Sebestyén Balázs
Fotó: HírTV

Van ez a mindenszo.hu nevű fideszes portál, amelynek a tartalmát valószínűleg olyan firkászok írják, akik már az Origóhoz sem fértek be. Legalábbis az írások minőségéből erre következtethetünk. Nem baj, van pénz orrvérzésig, virágozzék minden virág, bontakozzék ki minden szárnypróbálgató zsenge, vagy éltesebb korú orbánista. 

Tegnap egy olyan remekbe szabott nyílt levél jelent meg az oldalon Sebestyén Balázsnak, ám rajta keresztül az egész ellenzéki magyar társadalomnak címezve, hogy a fal adta a másikat. 

Az egyes szám első személyben megírt gondolathalmazt "a mindenszo.hu szerkesztő Csapata" írta alá. 

Az írás apropója: Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető állítólag odáig merészkedett, hogy élő adásban bevallotta, ő bizony kidobta a nemzeti konzultációs levelet a kukába. 

Na, mindenszóéknál nem szakadt benn minden szó, sőt, jött, ami a csövön kifért, a CÖF-ös Csizmadia László blogbejegyzéseinek szellemi mélységeit alulról nyalogató mondatok formájában. Például ilyenek: 

"Kedves Balázs!
Ez már rég nem a politikáról szól, de TE ne várd azt egyetlen kormánytól sem, hogy természetes módon nem fogja politikai értelemben is kihasználni ezt a komoly migrációs, népvándorlási válságot, ami jelenleg kontinensünket sújtja! Ostoba lenne, ha nem élne a helyzettel!
Élnek vele, de nem élnek vele vissza!
Miattad is van Balázs az, hogy csak 1.1 millióan (nem kevés, de nem elég!!) töltötték ki a Nemzeti Konzultációt!
Fogd úgy fel, kedves Balázs, hogy mától a Nemzeti Konzultáció = HAZA! BIZTONSÁG! MEGMARADÁS! FENNMARADÁS!"

De tovább is van, mondjuk még: 

"És mi történik, ha nem a Fidesz nyer, kedves Balázs?
Be fogod fogadni a migránsokat a házadba? Akik a homoszexuálisokat a tizedikről dobják le, akik a keresztényeket lefejezik, akik a nőkkel úgy bánnak, mint az állatok, és bombát erősítve magukra robbantják fel az európai áratlanokat, vagy hajtanak közéjük teherautóval Allah nevében.
Hiszen a konzultációt nem támogattad, sőt kukába dobtad, ergo migránspárti vagy!
Ha veszít a Fidesz, lebontják a kerítést, és jönnek a migránsok. Ez nem riogatás! EZ TÉNY!"

Értik, ugye? Ha nem a Fidesz nyer, le lesz bontva a kerítés, és jönnek a migránsok. Ez tény? Ilyen alapon az is tény, hogy a legelvakultabb Orbán-rajongóknak komoly kezelésre lenne szükségük, mert ennyi eszelősséget nehéz egy józan elmének kilöknie magából. 

Na, de van ám még, mégpedig fenyegetés a javából: 

"Én leszek az első, aki az első száz illegális bevándorlót a házad elé fogja összegyűjteni, és addig ott leszünk, lesátorozunk, amíg be nem fogadod őket, hiszen támogatod őket, igaz?
Ha hiszed, ha nem, meg fogjuk ezt tenni, mert amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten!"

A mi repertoárunkból majdnem minden szó elfogyott. Csak egyet tudunk kinyögni: Orvost!