A Fidesz megvéd minket: Még soha nem fogadtunk be ennyi migránst

A Fidesz megvéd minket: Még soha nem fogadtunk be ennyi migránst
Fotó: zsurpubi.hu

Az emberi agy annyiszor nem is képes az egy témára felhúzott propaganda-lózungokat befogadni, ahányszor az elmúlt években kormányrészről próbálták Soros György nevét a migrációval egybemosva beletuszkolni a koponyánkat kitöltő sejtdúcok közé. Korábban is tudtuk, hogy a Fidesz egyetlen mentsvára és kampányeleme az illegális bevándorlással való riogatás, most is tudjuk, és a továbbiakban sem számítunk másra. Immár viszont azon információval is rendelkeznek azok, akiknek a nyaka helyén nem szellemi Fukushima maradt a fideszes elmepusztítás után, hogy soha annyi oltalmazotti státust nem osztottak még ki Magyarországon, mint 2017-ben.

Akkor a tények, csak szárazon és lassan, hogy mindenki megértse:

1. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) adatai szerint soha annyi oltalmazotti státust nem osztottak még ki, mint 2017-ben. Október végére meghaladta az ezret az idén a magyar hatóságok által befogadott menekültek száma. Ez 2016-ban az ötszázat sem érte el. Tavaly összesen 271 személy kapott oltalmazotti státust, idén már 866-nál tart a számláló. A befogadottstátust kapók száma is ugrásszerűen emelkedett: 2016-ban mindössze hét, idén már 73 fő kapott ilyen minősítést a BMH-tól. 

2. Ugye emlékszünk: a Rogán-féle letelepedési kötvénnyel 20 ezer (Igen, 20 ezer!) gazdag migráns is betámolygott kedves hazánkba. Hogy volt-e köztük ISIS-terrorista, a kormány szerint nem releváns. Mert ők fizettek.

S amúgy mindeközben mi történt a kormánypárti  alternatív valóságon belül?

Pl. egy hónap alatt közel 200 lakossági fórumon beszéltek a „Soros-tervről”, és szinte számolhatatlanul költötték a milliárdokat a gyépés propagandára. (A Menedzsment Fórum összesítése szerint az elmúlt egy évben csaknem 20 milliárd forint ment el erre.) A Jobbik mellesleg lassan egy esztendeje próbálja elérni, hogy Alaptörvényben zárják ki a betelepítés minden formáját: se Brüsszelből ne lehessen bevándorlókvóták elfogadására kötelezni hazánkat, ezzel párhuzamosan nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, offshore hátterű letelepedésikötvény-programon keresztül se lehessen harmadik országból külföldi állampolgárokat betelepíteni hazánkba. Októberben az Alaptörvény erre vonatkozó hetedik módosítását azonban hatodszorra szavazta le a Fidesz.

Sebaj, szórjuk csak a lóvét, vezérelje zsigeri vérszomj az egydimenziós orbánista nyuggerkommandót, hangozzanak el a halálos verdiktek a Soros-fórumokon, meg az aláírásgyűjtő pultoknál, s közben hirdessük a keresztény felebaráti szeretetet annak magabiztos tudatában, hogy Orbán megvéd minket mindenkitől is. Aztán Isten segedelmével ássunk egy mély gödröt, ahová elkaparhatjuk magunkat, miután ebből az országból már semmi nem maradt!

Vagy áprilisban tegyünk róla, hogy a jól megérdemelt börtönévek után a fideszes bűnszervezet tagjainak kelljen menekültstátuszért folyamodni valami nagyon távoli országban!