Egy a tábor, egy a zászló: zsidózás, cigányozás, népirtás és Hitler-imádat a fideszes Facebook-oldalakon

Benéztünk a Facebook fideszes csoportjaiba, és sajnos nem lepődtünk meg. A kommentelők folyamatos zsidózása és Hitler-fanatizmusa nem igazán ismer határokat, de sokan velük egyet nem értő magyarokat is kiirtanának. 

A "Fidesz és Orbán Viktor” nevezetű csoport rengeteg véresszájú, saját életével elégedetlen emberrel van tele. Itt például Helena, aki nagyon elegánsan és kifinomultan kijelenti: elege van a zsidókból. Tobias válasza sem tűnik túl őszintének, olyan, mintha épp a holokausztot tagadná, egész cinikus stílusban. A Fidesznek sikerült tehát a legelvetemültebb gyűlölködőket maga mellé állítani mostani, összeesküvési-elméletekre alapozó politikájával.

kép1

De van náluk sokkalta súlyosabb versenyző is a mezőnyben. Zsolt szerint ,,Hitler az egyik legnagyobb politikus volt, egyetlen bűne csak az, hogy nem nyerte meg a második világháborút”. Döbbenetes. Annyit bizton állíthatunk, hogy a Fidesz az ország legutolsó csőcselékét állította maga mellé politikájával. Ép eszű ember nem égetné magát ezzel a szenny párttal. 

kép_2

Ugyanez a Zsolt előszeretettel helyez el náci jelképeket olyan posztok alá, melyekről azt gondolja, bármilyen közük is van a zsidókhoz vagy cigányokhoz:

kép3

Sándor sem esélytelen versenyző a mezőnyben, kiérdemelheti a legszánalmasabb Fidesznáci címet, amennyiben folytatja a szorgoskodást úgy, ahogy szokta: Hitler-képekkel, népirtásra, gázkamrába zárásra buzdító szövegekkel. Mindegy neki, kiről van szó, ha nem Orbán, az dögöljön meg.

kép_4

A szorgos cigányozás sem marad el soha. Például Miklós ujja szaladt meg a billentyűzeten, nem bírja az ellentmondást a csoportban. ,,Köcsög hazaáruló cigány” neki mindenki, aki nem a fideszes szennypropagandát okádja. 

kép_5

De többen is Hitler visszatérését kívánják fideszes berkeken belül, például József, aki annak örült volna, ha Soros Györgyöt kiirtotta volna a véreskezű diktátor még ’44 előtt: 

kép_6

Igen, ezen a szinten van a jelenlegi Fidesz. Csoda, hogy ezek az emberek képesek levegőt venni. A Fidesz nem szégyelli magát, inkább büszke, hogy a társadalom salakját megnyerte magának - ezek az emberek soha nem fognak gondolkodni, soha nem fogják érteni, mi is folyik valójában a világban, elég nekik a hazug propaganda és a pöffeszkedő, disznófejű nagyúr. Bónuszként itt van ,,Stefano” (tuti, kamuprofil) aki kommentje alapján valószínűleg kiirtana minden ellenzéki szavazót. 

kép_7