Erős és büszke: nekünk már mindenünk megvan, így most Ghánába visszük el a kánaánt

Erős és büszke: nekünk már mindenünk megvan, így most Ghánába visszük el a kánaánt
Hajrá, ghánaiak! Hajrá, Ghána!

A nagykövet arra is rámutatott, hogy a kulturális együttműködés roppant fontos, ezért évente zenei fesztivált rendezünk majd Ghánában! Sőt! Mivel Szabó szerint hazánk sport-szuperhatalom, átadjuk tapasztalatainkat az afrikiaknak, és sportlétesítményeket is építünk az országukban.

Újabb sportlétesítményeket akar építeni a magyar kormány - ezúttal Ghánában.

Szijjártó Péter hamarosan útra kel, és az afrikai országba utazik egy nagyon fontos küldetés miatt: a magyar-ghánai kapcsolatokat fogja erősíteni.

Szabó András nagykövet beszélt a kormány által kitalált újabb, rendkívül fontos feladatról, miszerint Magyarország egy üzleti tanácsot szeretne alapítani Ghánával, és több területen együttműködne az afrikaiakkal, például az építőiparban, a vízügyi beruházások terén, a hulladék-feldolgozásban, a mezőgazdaságban, vagy éppen a megújulóenergia-iparban is.

A nagykövet arra is rámutatott, hogy a kulturális együttműködés roppant fontos, ezért évente zenei fesztivált rendezünk majd Ghánában!

Sőt! Mivel Szabó szerint hazánk sport-szuperhatalom, átadjuk tapasztalatainkat az afrikiaknak, és sportlétesítményeket is építünk az országukban.

Hajrá, ghánaiak! Hajrá, Ghána!