A Fidesz megvéd minket: Rogánék által gazdag migránshoz kerülhetett egy V. kerületi telek

A Fidesz megvéd minket: Rogánék által gazdag migránshoz kerülhetett egy V. kerületi telek

A terroristáktól egész Európát védelmező Fidesz egyik legtisztességesebb politikusának, Rogán Antalnak a közreműködésével a Bástya utca 1-11. alatti 1728 négyzetméteres telek egy jordán hotelkirály kezére került. Örvendhetünk.

A 24.hu információi szerint a ma fizetős parkolóként használt ingatlan Mazen Al Ramahi Budapesten élő jordániai üzletember kezére került. A telket Rogánék 2008-ban, 400 millió forintért adták a Jászai Gellért nevével fémjelzett SCD-csoport egyik cégének, amit hosszas huzavona után végül most 601 millióért adtak tovább a szaúdiaknak.

A telek eddig a luxemburgi gyökerű projektcég, a felszámolás alatt álló BP Property Delta Kft. nevén szerepelt. Az önkormányzat még 2008-ban adta el a középkori várfal melletti ingatlant az akkoriban óriásberuházásokat ígérő SCD Grouphoz tartozó cégnek. Miután fejlesztés nem történt, a projektcég pedig bedőlt, az önkormányzat kísérletet tett a telek visszavásárlására, pályázaton kívül, peren kívüli egyezséggel. Négyszázmillió forintért vették volna vissza, annyiért, amennyiért eladták anno. Steiner Pál korábbi szocialista polgármester Rogán felelősségét firtatta, szerinte az önkormányzat kétes ügyletbe vitte bele, és elveszítette a legértékesebb üres telkét – írja a portál.

Ha esetleg Önben is felmerülne, hogy Rogán Antalék netán egy tisztességtelen bizniszt bonyolítottak volna le az V. kerületben, azonnal hessegesse el a gondolatot! Mindez csupán a migránsoktól egész Európát védelmező keresztény kormányunkat folyamatosan támadó aljas ellenzék rágalma, blöffje, álhíre!!!!4!44!!