A fideszes Karc FM-en totálisan beégette magát Jurák Kata és egy véresszájú néni - Agymosott állapot level 999

A fideszes Karc FM-en totálisan beégette magát Jurák Kata és egy véresszájú néni - Agymosott állapot level 999

Egy hírcsárdás hírt vett készpénzként és habzó szájjal fröcsögte vissza az ott leírt, humornak szánt tartalmat. Vicces dolgokat produkál az élet a kormánypárti körökben.

A Comment blog számolt be róla, hogy a Karc FM-es Paláver című műsorban betelefonált egy véresszájú nénike, aki egy viccportál Soros Györgyről szóló cikkét olvasta fel szinte szóról szóra. Fogalma sem volt arról, hogy itt szó sincs igazságról.

A szinte habzószájú nénike kijelentette, hogy Soros Györgynek megjelent a ,,Mein Plan” (vagy ahogy ő mondja: ,,máj plén”) című könyve, melyben azt részletezi, hogy el akarja törölni a nemeket, mert ,,ha mindenkit egységesen átműtenek férfivá, akkor megszűnnek az egyenlőtlenségek. Említi azt is, hogy a homoszexualitást kötelezővé akarja tenni, ha esetleg a nemek eltörlése nem működne. Ezután rátér arra, hogy a határokat végleg el akarja Soros György törölni, ugyanis ,,ha nincs határ, nincs illegális határátlépés sem”. 

Ezeket a mondatokat teljesen komolyan olvasta fel a fideszes mammer. Egyetlen egyszer sem fordult meg a fejében, hogy ez talán, ha még nem is vicc, lehet, hogy egy ,,picit” el van túlozva. 

Még akkor sem fogott gyanút, mikor felolvasta a következő, ,,programpontot” Soros, új Mein Plan című könyvéből, pedig itt aztán már igen lehetett gyanakodni a cinizmusra:

,,A szabad sajtó, mint az Origó, a 888 és a Pesti Srácok elhallgattatása.” 

Jurák Kata, a Fidesz egyik pártfogoltja és szervilis szolgálója csak úgy kommentálta mindezt: ,,Hát ez döbbenetes”.

A legröhejesebb rész mégiscsak a következő pont volt a fideszes törzsszavazótól:

,,és a Három Végső Csapás: a drogok kötelezővé tétele, a pedofília bátorítása és az SZDSZ felélesztése és kormányra juttatása”

Itt tudják meghallgatni a „műsort”, az említett rész 5 percnél kezdődik. Csak erős idegzetűeknek!