Bréking: Havas Henrik nem ment el saját könyve bemutatójára - Megfélemlítették?

Havas Henrik Újratervezés címmel könyvet írt a néppártosodó Vona Gáborról, meglepő módon viszont nem jelent meg a könyvbemutatón, amit ma tartottak.

Vona Havas döntését a Fidesz által gyakorolt megfélemlítésnek tulajdonította. Egy újságírói kérdésre ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy sajnálja, és csalódott, ő azonban továbbra is „beleáll” majd minden harcba, és küzd a céljaiért, hiszen nem szabad félnünk.

Orbánnak pedig konkrét üzenetet küldött: Azt javasolta neki, hogy legyen nyitott a változásokra, ő is tervezzen újra, mert nemsokára szüksége lesz rá!

A Jobbik elnöke arról is beszélt, hogy természetesen mindenkinek ajánlja a róla szóló írást, de szerinte a fideszes szavazók közül sokaknak annyira „le van húzva a redőny”, hogy ők valószínűleg nem találják majd meg a számításukat, ha véletlenül a kezükbe kerül a könyv. A jobbikosok számára viszont hasznos olvasmánynak tartja, szerinte sok olyan kérdésre választ kaphatnak a könyvet forgatva, aminek a tisztázására a „rohanó világban nem mindig jut idő”. Vona kiemelte, hogy a könyve ugyanúgy szól a baloldaliaknak, illetve a jelenleg még bizonytalan szavazóknak is.

konyvbemutató_edited