Így készülnek a fideszes politikusok karácsonyra

Így készülnek a fideszes politikusok karácsonyra
Fotó: zsurpubi.hu

Hamarosan itt a karácsony, mi pedig elképzeljük, hogyan készül az alábbi öt fideszes „nagyúr” az ünnepre.

Németh Szilárd:

Disznóvágás falun. Józsi lefogja hátul a két lábát, Feri megfogja a fejét, Karcsi nyakon szúrja szerencsétlent, Marika hozza a tálat. Közben a többiek kék, kantáros munkásruhában és olajos pulcsiban figyelnek hátulról, bajszukat pödörgetve, pálinkától kivörösödött fejjel. Szilárd szedi majd darabokra a disznót. ,,Höhö” – dörgi el orra alatt, aztán nekilát a dolognak.

 

Kósa Lajos:

Most, hogy már nem a Fidesz frakcióvezetője, több ideje jut magára. Elhatározza, hogy részt vesz egy intenzív kommunikációs tréningen, ugyanis zavaros nyilatkozatai rendszeresen leégették a nagyérdemű előtt. Feleségéhez, Porkoláb Gyöngyihez fordul esedezve, hiszen ő talán többet tud a kommunikációról, tudniillik hosszú ideig a reklám- és marketingszakmában dolgozott. 

 

Tállai András:

A NAV-elnök rohamtempóban rója a köröket, hátha tud valahol eszközölni egy kis ,,zárcsökkentést”. Rátelefonál még a finn Télapóra is. Úgy érzi, kezd kialakulni nála egy zárcsökkentési mánia. Be akarja bizonyítani: Magyarországon még a karácsony is olcsóbb. Emellett már most tervezi, hogy jövőre nem eszik ennyi szalonnát és fokhagymát. Nem csak mert kövér, hanem mert kezd rámenni az epéje is.

 

Mészáros Lőrinc:

Kiadja a felcsúti embereinek, hogy díszítsék fel a falvat. De főleg az Arénát. Karácsony előtt két hétre kiruccan jachtozni. Büszkén kapcsolja be a hajón az Echo TV-t, újult erővel tolja a propagandát. ,,Ma is nyertem 6 közbeszerzést, pedig a saját nevemet se tudom” – gondolja büszkén magában, miközben hátradől és elfolyik a teste a bőrnyugágyban. Süt a nap, folyik a propi, szenved a nép. Utópia. 

 

Orbán Viktor:

Leugrik a családdal Splitbe, étteremben pózol, de nem sokáig, csak egy kétnapos kiruccanás lesz, ugyanis ő már érzi: lehet, már csak pár hónap van hátra kormányon. Konzultál a kampánytanácsadókkal, kit kéne most meggyűlöltetni a néppel. Merthogy érdemeket nem nagyon tud felmutatni. Esténként egyre gyakrabban maradnak fent sokáig. Leülnek Anikóval egy pohár vörösborral a kezükben. Mindkettejük arcán feszült, kényszeredett a mosoly. Szorul a hurok, de még belefért megvenni Ráhel karácsonyi ajándékát. Csak 11 milliárd volt. A többi gyermeknek is jut majd. Magyarország meg le van szarva. Már előre megvannak a menekülési útvonalak és tervek külföldre, jövő április után.