Pócs „Disznó” János nem fog lemondani, de amúgy az egész kormánypárt ugyanilyen – Videó!

Annyi vér persze már nem volt a pucájában, hogy kiálljon: igen, Soros Györgyre gondoltam, és akkor mi van? Nem olyan fasza gyerek ez a Jani, a frakciótársait pedig Simicska feltételezhetően csak cinikus geciknek hívná.

A pesti humorban már csak Pöcs Jánosként emlegetett fideszes politikus lemondását követelik magyar írók, művészek, illetve egyetemi oktatók, tudósok. Mert valóban a politikai közbeszéd, „boldog karácsonyostul”, szemöldökcsipeszestül és soros disznóstul még sosem volt Magyarországon ennyire alantas és alpári. És persze követelni kell ennek a szerencsétlen senkinek a lemondását, de nyílván nem lesz eredménye, hiszen Orbán, mint a mesebeli rabló vezér, azt a bizonyos negyvenet védte meg tegnap. Szerinte a „disznóvágás ügyei nem tartoznak a kormány hatáskörébe”.

Ugyanezt a bullshitet hallhattuk már a nőügyekkel kapcsolatban is. Persze a buzizás meg a karácsony belefér a kormány ügyeibe. Nos, éppen ezt a cinikus, romlott és hazug világot kell elsöpörni, amit az egész Fidesz-frakció képvisel, csak sokkal keményebben, mint 2002-ben. Pont annyira, hogy Orbán Rákosihoz hasonlóan sose térhessen vissza a politikába. Az állítólagos számláiból úgyis potom összegért lehet kipengetni egy barátságos környezetben álló, oroszországi dácsát. Az alábbi, Index által készített videón ezt a világot láthatják:

Közben a mellébeszélés nagymestere, a Fidesz "jó zsarujának" szerepében tetszelgő újdonsült frakcióvezető, Gulyás Gergely egy zárt ülésen állítólag óva intette képviselőtársait az össze-vissza posztolgatástól. Igen, ennyi. Semmi több.