Iszonyat: Bayer Zsolt okádott egyet, de fel nem takarította

Iszonyat: Bayer Zsolt okádott egyet, de fel nem takarította
Fotó: zsurpubi.hu

Úgy látszik, a mai napon nem nagyon tudjuk követni a Fideszt. Bayer Zsolt a maga szokásos, csatorna színvonalú stílusában Iszonyat címmel írt egy 18 éven felülieknek szóló bejegyzést a blogjára, ahol állítólag volt egy videó is, mégpedig mocskos muszlimok kegyetlenkedéséről. 

Innentől "beszéljen" Zsóti: 

"Ezt tényleg csak erős idegzetűek nézzék meg, kérem. És gondolkozzanak el, hogy micsoda állatokat hoznak a nyakunkra az idióta, rohadék brüsszeli gazemberek.

Ezeket az állatokat. Akik elevenen megégetnek egy lányt, mert rovidnadrágban biciklizett. És a brüsszeli rohadékok szerint nekünk ezekkel az állatokkal kellene együtt élnünk.
Hát nem! Sem ezekkel az állatokkal, sem a brüsszeli idióta barmokkal. Költözzenek össze valahol, ahol akarnak, csak jó messzire tőlünk, a normális, európai emberek világától. Jó messzire a gyerekeinktől, az unokáinktól, a szülinktől, a jövőnktől. 

Hogy legyetek átkozottak mindazért, amit eddig tettetek, és külön azért, amit még készültök megtenni! Legyetek átkozottak a nőket elégető kibaszott állat kedvenceitekkel együtt!"

Szóval: a mocskos brüsszeliták ilyen kegyetlen állatokat akarnak ránk szabadítani, és legyenek átkozottak meg egyéb válogatott trágárságok. 

Aztán ott van a bejegyzés alatt egy frissítés: 

"A videót levettük, mert 2015-ben Dél-Amerikában készült, nem a muszlim világban."

Tetszik érteni, ugye? Bayer Zsolt annyira szerelmes a maga undorító, ocsmány, mocskos szájába, hogy a káromkodáscunamit fent hagyja a blogján, még akkor is, ha a videó nélkül az egész trágárságfolyam teljesen öncélúvá válik. 

Nem muszlim világ, hanem Dél-Amerika, melyhez az Európai Unió egyik központjának vajmi kevés köze van. De attól még kell a napi rohadt narancs a fideszes birkáknak. Élvezzék, ízlelgessék Zsoltijuk szavait. Épül, szépül a lelkük tőle. Mi meg köpünk egyet. Vagy többet. Megint.