Lesújtó: az ország lakosainak többsége nyolc általánossal megy szavazni tavasszal?

A KSH adataiból kiderül, hogy erősnek és büszkének hazudott hazánkban 19 megyéből 11-ben a 8 általánossal rendelkezők vannak többségben.

semjen

Bizonyára e hír hallatán Orbán körbenyalja majd szájának minden szegletét, hiszen épp pártja szavazóbázisának gerincét adja ez a réteg. Nem véletlenül, ugyanis a Sorossal, a migránsokkal folytatott, nemzeti kamukonzultációkkal kibélelt álharcot, az eltüntetett közpénzek százmilliárdjait, az egy kézben összpontosított ország szörnyű valóságát már csak az képes elfogadni, eltűrni, és továbbra is vakon követni az elborult, megfáradt arcú pocakos „vezért”, akinek narancs van az agya helyén, és valami hihetetlen módon még mindig megvezethető.

Ráadásul a fenti szavazókat gyakorlatilag lefedő, játszi könnyedséggel megvezetett fideszes nyugdíjasok, és a Farkas Flóriék által mozgatott, többnyire a szavazatukat olcsón adó cigány emberek biztosan ott lesznek majd áprilisban, a szavazófülkékben.

Tisztán látszik tehát, ha mi, akik nem érjük be a migránsozással, akik nem tűrjük tovább a mértéktelen korrupciót, az egészségügy, az oktatás pusztulását, a kivándorlás, vagy éppen a bérek tragédiáját, párthovatartozástól függetlenül nem állunk össze egy mindent elsöprő ellenzéki összefogásban a választások idejére, ha nem tudjuk elengedni a múltat, ha bizonytalankodunk, ha nem megyünk el szavazni, ha pár százalékos törpepártokra aprózzuk el voksainkat, akkor Magyarország végképp eltűnik majd süllyesztőben, a maradványait pedig kövér keselyűkként fogják marcangolni Orbánék. Néhány hónap múlva meg kell ragadnunk az esélyt, mert az lesz az utolsó.