Bréking: nem hosszabbít szerződést Havas Henrikkel az ATV!

Bréking: nem hosszabbít szerződést Havas Henrikkel az ATV!

Mint azt lapunknak adott gyorsinterjújában elárulta, ma délután négy órakor beszélgetéseket folytatott az ATV vezetőségével, ahol elmondták neki, hogy amint lejár a szerződése, amely idén év végéig szól, tovább nem kívánnak hosszabbítani vele.

Mint elmondta, kifizetik neki a le nem vezetett műsorokat, de ennyi. Nem indokolták semmivel a dolgot, nem is kötelesek, mivel ők a megbízók, ő pedig megbízottként szerepel a szerződésben. Havas elmondása szerint van egy teóriája, miért dönthetett így az ATV, de nem akart erről beszélni, mivel így állapodtak meg a televízióval.

A hogyan továbbot illetően azt mondta, jönnek haza az unokái Spanyolországból, velük fogja tölteni az ünnepeket. Arra a kérdésre, hogy tervez-e valamilyen jogi lépést az új év elején, arra csak sejtelmesen annyit mondott, januárban még minden lehet.

Mint elmondta, a Vona Gáborról írt könyve volt a huszonhetedik, de meg fogja írni a következőt, meg az azt követőt is, illetve van felkérése színdarabra és filmforgatókönyvre is, úgyhogy senkinek nem kell aggódnia, lesz dolga bőven.

Azokat a sajtóértesüléseket, amelyek az egykori szintén ValóVilág-szereplőtől, Nagy Alekosztól származtak, miszerint Baukó Éva 2 millió forintot kapott a Tényektől, hogy előálljon a szexuális zaklatási ügyével, nem kívánta kommentálni.

A „Havas-ügyként” elhíresült lejáratókampányról ebben a cikkünkben olvashat részletesebben.

Nos, a fentiek csupán annak gyanúját erősítik tovább, hogy a Németh Sándor által tulajdonolt ATV is szép lassan betagozódik a NER-be.