Újévi agysejtstimuláló fideszeseknek: Magyarországon nem azért nincsenek migránsok, mert Orbán megállította őket

Újévi agysejtstimuláló fideszeseknek: Magyarországon nem azért nincsenek migránsok, mert Orbán megállította őket

Csehországban, Szlovákiában és még Lengyelországban sincsenek gazdasági bevándorlók, sőt a Baltikum is kong a migránsoktól. Ennek pedig egyszerű oka van, méghozzá az, hogy senki sem akar ezekbe a szegény országokba költözni.

Amikor itt állomásoztak a migránsok a Keletinél, mert az okos Orbán Viktor bácsi megállította őket, a megkérdezett menekültek kivétel nélkül azért könyörögtek, hogy engedjék tovább őket Nyugatra.

Tetszenek tudni, oda, ahova a magyar fiatalok is menekülnek a pénztelenség, no meg Orbán bácsi diktatúrája elől. Egy szónak is száz a vége: Magyarországon nem azért nincsenek migránsok, mert Orbán megállította őket, hanem azért, mert ebből az országból még a saját fiataljaink is elmennek, és nyugi, nem akar ide jönni senki.

Kövér László valami olyasmiről beszélt a bérunió kapcsán, hogy jó nekünk a csóróság, mert addig sem akar senki sem idejönni. Nos, kedves fideszes szavazók, élvezzétek a pénztelenséget, mert ameddig ezek a tolvajok maradnak a gazdáitok, nem is nagyon lesz változás.

Kormányváltásban és Orbán-váltásban gazdag újévet mindenkinek!