A pofánk leszakad: Tudják, mit kunyerál Orbán a kisemberektől? Pénzt!

A pofánk leszakad: Tudják, mit kunyerál Orbán a kisemberektől? Pénzt!
Orbán, a vasálarcos
Fotó: facebook.com

Az is sokat elárul, hogy a suttyó Orbán elfelejt boldog új évet kívánni a magyar választópolgároknak, ha már egyszer az év első napjaiban azzal indít, hogy tőlük tarhál... De megvalljuk őszintén, amikor először hallottunk arról, hogy a Fidesz kampányra koldul, azt hittük, most tényleg álhírről van szó. Aztán olvastuk Hidvéghi Balázs közleményét, mely megerősíti, hogy a miniszterelnök tényleg a Soros elleni kampányra lejmol.

Aztán a Facebookon is találkoztunk már felháborodott, egykori Fidesz-szavazók posztjaival, melyben Orbán kuncsorgó levelét osztják meg.

Azért van annak egy diszkrét bája, hogy a sokak által minden idők legkorruptabb kormányának, legtolvajabb miniszterelnöke, Orbán Viktor pénzt kunyerál a választóktól, miközben az első és második vonal politikusai úgy megszedték már magukat, hogy hetedíziglen nem lesz gondjuk a leszármazottaiknak, ha csak nem jön hamarosan az elszámoltatás.

Javasoljuk Orbán Viktornak, kérjen egy kis pénzt a strómanjától, a felcsúti Cukkerbergtől, akinek százmilliárdosra nőtt az elmúlt években a vagyona. Vagy kérjen a Rogán közeli offshore-cégek milliárdos hasznából, esetleg Kósa Lajostól, akinek igen jól megy mostanában. Vagy nézzen körül külföldön, Svájcban vagy a Távol-Keleten, hátha talál egy-két titkos bankszámlát, melyekről leemelhet egy csinosabb összeget a „nagy honvédő háborúra”.

Tisztelt Olvasóink! Nem áll meg az eszük Önöknek is? Mert erre már szavak nincsenek… 

orban_level_LI