Köszi, srácok, de abbahagyhatjátok! Már nekünk kellemetlen!

Túltolják. Nem kicsit, nagyon. Az elmúlt időszakban annyi reklámot kapunk a Fidesz "seggevége" médiától, ami már nekünk kellemetlen. De tényleg! Túlszalad az a bicaj, meglátjátok. Az elmúlt héten Kósa kolléga, jól beidomított papagájként, minden közelében lévő mikrofonba belevakkantotta, hogy zsúrpubi. Zsúrpubi, zsúrpubi.hu...

De tovább is van, mondjuk még! A Demokrata tegnapelőtti, március 16-i, nyomtatott számában újra megjelent Bándy kolléga publicskája a Zsúrpubi, a Jobbik és Simicskáék kapcsolatáról. A kormányzati proplapnak, a busás támogatás ellenére olyan szarul megy, hogy nincs ihlet és ember a nyomtatott verzióba új anyagot írni, után kell közölni az online térben már egy hete elérhető, a közepesnél egy hangyányival szánalmasabb írást?   

Bándylófasz2

Na, de ne temessük teljesen Bándy agymenését. Mert lehet, hogy Demokratáéknál nincs elég ember meg ötlet, de van valamijük, ami másnak nincs: a bölcsek köve a szerkesztőség széfjében. 

A cikkben Bándy atyáskodva oktatgatja a kis Simicska Ádámot, s a következőt bírja leírni (pirossal karikázva): "(...) egyébként a Jobbikot a valósnál erősebbnek mutató - február végi felmérésében (...)"

Aztamindenit! Lehet, hogy a Fidesz meg a sajtója meg minden retyerutyája vak és süket a gőgtől, de azt speciel tudják, hogy a Jobbik (meg az összes többi párt) valójában milyen erős. De ha a Fidesz meg a retyerutya nem is tudja pontosan, Bándy Péter tudja.

Mit is mondhatunk erre? Egy ma élő klasszikus nyomán: Hiába vagy sok pénzzel kitömve, "ha ilyen butaságokat beszélsz, a kutya sem fog komolyan venni." Most sem. "Később sem."