Jellembajnok: a Jobbikot gigabüntetéssel sújtó ÁSZ fideszes elnöke 12 éven át vett fel jogosulatlanul lakhatási támogatást

A Nyugati Fény elevenítette fel a Blikk és az Index 2010-es cikkeit, melyekből kiderül, hogy az utóbbi hetek egyik főszereplőjévé vált Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László még fideszes képviselősége idején három cikluson keresztül jogosulatlanul vett fel lakhatási támogatást. 

Havi 115 ezer forintot vett fel lakhatásra Domokos úgy, hogy Budapesten volt lakása, sőt, választókerületében, Békéscsaba közelében is több ingatlannal rendelkezett. 

Domokos akkor a sajtó érdeklődésére elismerte, nem lakhatásra fordította a 12 év alatt 15 millió forintra rúgó támogatást, de nem szégyellte magát, hanem cinikusan csak annyit nyilatkozott: 

- Van költségem bőven, higgye el. 

Egy ilyen mentalitású ember lett 2010. július 5-én az Állami Számvevőszék elnöke, akinek az ellenőrző szerv élén pont az olyan túlkapásokat kellene vizsgálnia, mint amit ő is elkövetett. Hab a cinizmus tortáján, hogy Domokos 2011 novemberében közös nyilatkozatot írt alá a korrupció elleni küzdelemben való együttműködésről az Igazságügyi Minisztériummal, a Legfelsőbb Bírósággal és a Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészséggel. 

Domokos László prédikál a politikai élet tisztaságának szükségességéről, amikor törvénytelenségre hivatkozva, azóta bebizonyosodott módon Orbánék megrendelésére gigabírsággal megpróbálják ellehetetleníteni a Jobbikot és nehéz helyzetbe hozni a többi ellenzéki pártot. 

Mit is mondhatnánk: Domokos NERtárs sem lóg ki a Fidesz-sorból...