Lesújtó: Az EU legkevésbé demokratikus országa Magyarország!

Orban_a_Diktator_01_comicstyle

Köszönjük Viktor, köszönjük Fidesz!

A Freedom House elemzésében 100 pontos skálát használtak. Hazánk 72 pontot kapott, ez pedig az uniós országok között a legrosszabb.

Megelőz minket Bulgária, Románia, Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Ausztria.

Mindezt erős és büszke pocakos zsarnokunknak, Orbán Viktornak és simlis bandájának köszönhetjük!

Fordítsuk meg a felmérésben szereplő kijelentést: Magyarország a leginkább diktatórikusnak nevezhető ország!

Ami még elszomorítóbb, az az a felismerés, amivel az elemzésben szembesítenek minket, magyarokat. Arról írnak, hogy hazánk és a demokrácia kapcsolatát tekintve most akár sikertörténetről is beszélhetnénk. Ehelyett autoriter rendszer felé halad az országunk, ahogy a lengyeleknél, úgy nálunk is megerősítették hatalmukat a populista vezetők. És szisztematikusan építik le a demokráciát, sőt a civileket törvényi szinten támadják.

Van kiút a letargiából, van esély egyszer és mindenkorra felszámolni az Orbánék által kiépített zsarnoki diktatúrát.

Április 8-án választunk.

Választhatunk, hogy továbbra is ilyen híreket szeretnénk olvasni a hazánkkal kapcsolatban, választhatunk, hogy esélyt adunk-e gyermekeinknek, hogy itthon boldogulhassanak, vagy továbbra is csak külföldön. Választhatunk egy nem magáért és a haverjaiért, hanem az országért tenni akaró, magyar szívű, a mi érdekeinket szem előtt tartó miniszterelnököt.

Aki otthon marad, aki nem tájékozódik megfelelően, aki esélytelen törpepártokra szavaz, vagy éppen ti fideszesek, akik elvakultan támogatjátok a mára egyértelműen kizsákmányoló zsarnokká lényegült pocakost, szóval ti mindannyian tovább és egyre mélyebbre ássátok azt a diktatórikus pöcegödröt, ami lassan, de biztosan végképp elnyeli ezt az egykor szebb napokat látott országot, és vele együtt titeket is.

Ne hagyjuk szó nélkül! Ne hagyjuk, hogy Orbán nevessen a végén!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!