Kósa Lajos édesanyja: „Nekem nincs sertéstelepem” :D

Úgy tűnik, hogy szegény, a fia által bohóccá tett Kósáné saját fia üzelmei miatt azért nem hajlandó mindenféle hazugságra. Feltehetően a gyermekeket - ápolónőként, később bölcsődei vezetőként - igazmondásra tanító hölgy nem tud egyik pillanatról a másikra hazugsággal válaszolni egy neki szegezett újságírói kérdésre. Ez persze felér egy beismerő vallomással. Még ha próbálta utána elviccelni is.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Kósa Lajos 82 éves édesanyja - papíron - 2016 február óta tulajdonosa egy mátészalkai sertéstelepnek, amelyet - papíron - sikerült tartósan veszteséges gazdaságból nyereségesre fordítania. Kósáné olyan szemfülesen és ügyesen gazdálkodik, hogy közel kétszáz millió forintos állami támogatást nyert el azóta a telep, amióta ő irányítja - papíron.

Magyar Nemzet újságírójának kaputelefonos interjújára adott válaszai szerint inkább úgy tűnik, hogy mohó, pénzéhes kisfiának méltatlanul lett áldozata a napokban sokat emlegetett néni. Kár, hogy az igazmondásra tanítás éppen a saját fiánál nem sikerült. De hát ismerik a régi történetet a suszter cipőjéről. Mi pedig tudomásul vesszük Kósáné állítását - bármit is mondjon Kósa Lajos -, miszerint „nekem nincs sertéstelepem”.

Mégiscsak könnyebben hisz az ember egy 82 éves néninek, mint egy fideszes politikusnak, aki megdőlt már néhányszor. Ha nem öltönyben-nyakkendőben egy párt színeiben indulna négyévente Kósa a választásokon, akkor csak egy „felszarvazott”, ügyeskedő debreceni csalónak tekintenénk, de így inkább a korrupt és gusztustalan Orbánia egyik emblematikus „fehérgalléros” figurája.

Igaz, mindenképpen vászonra „érdemes” karakter, akárcsak a Viszkis. Kár, hogy foglalt már a hasonló történetet feldolgozó, „Fogd a pénzt és fuss” alkotás.