Bebizonyosodott, hogy a kormány évek óta hazudott nekünk. Mire várunk? Buktassuk meg őket!

Kiderült, hogy 2300 migránst engedtek be, titokban. Ezt miért hagyja a magyar nép? Bebizonyosodott, hogy évek óta hazudnak. A propagandakampányok, amelyekre milliárdok mentek el, ahelyett, hogy valódi problémákra áldoztak volna, mind-mind hazugságokat állítottak. A konzultációk, a népszavazás a mindennapos hergelések. Nem igaz, hogy ezt tűrjük! Takarítsuk el őket végre! Vélemény.

Már az elején, hónapokig tolta a képünkbe a Fidesz-kormány a „Tudta?” féle agymosást és a mindenféle megvezető, gyűlöletkeltő szöveget. A Fidesz arra hivatkozott, hogy ezek nem a népszavazáshoz köthető kampány részei, hanem szimplán információ a nép irányába. A bevándorlással kapcsolatos népszavazás lebonyolítására 4 milliárd 940 millió forintot, az azt megelőző kampányra 3 milliárd 40 millió forintot, összesen pedig messze 8 milliárd forint felett költöttek. Ez annyi, mint 800 darab 10 millió forint értékű panellakás, vagy például 1600 darab vadiúj Opel Astra. De ez még ahhoz képest semmi, amit már 2017 első 6 hónapjában elköltött a kormány a saját hatalma megtartásának céljából. Ekkorra ugyanis 12,5 milliárdot fordítottak propagandára. Ebből a féléves propaganda-költségvetésből kijött volna a mentősök tíz százalékos béremelése erre az évre, valamint több tízezer egészségügyi dolgozó emelt alapdíja.

Ehelyett mit kapunk? Agymosást. Hazugságok tömkelegét. Olyan szövegeket, amikből egyetlen szó sem igaz. A Fidesz eddig azért maradt kormányon, mert azt hitte a tábora, „megvédik a magyarokat”. Ezzel szemben a szemünkbe hazudtak, és behoztak közel dupla annyi bevándorlót, mint amennyit a kvóta előírt volna. Ezek után mi oka lenne bárkinek is a Fideszre szavaznia? Egy olyan alattomos, undorító kormányra, aki nem látja el a feladatát, hanem csak és kizárólag a húsosfazék fölött lebzsel? Ez sokkal komolyabb dolog, mint anno Gyurcsány őszödi beszéde volt.

Ha mindezek után is a Fidesz nyer, talán ez az ország megérett a pusztulásra. Nem lehet hagyni, hogy még legalább 4 évet maradjon ez a banda. Sokak szerint ugyanis a helyzet az, hogy ha 2018-ban győz a Fidesz, valószínűleg még 8-12-16 évet maradhatnak. Ezt pedig senki nem akarhatja jó szívvel. Egy fideszes győzelem esetén, mivel 2020-ra elfogynak az uniós támogatások, valószínűleg az új ,,keleti blokkhoz” csatlakozunk, nem véletlenül szemez a kormány ennyire Oroszországgal és Kínával.

A kormánypropaganda eddig soha nem látott mértékben erősödne és dominálná a közbeszédet, Putyin egyre többet látogatna Magyarországra, a középiskolákat és a felsőoktatást egyre jobban a kormány befolyása alá helyeznék, a terrorizmusra hivatkozva egyre több, a személyes szférába beférkőző törvényeket hoznának és bárkit, bármiért lennullázhatnának, aki az útjukba áll. Ne engedjük!