Rezsi Szilárd = Fidesz - Orbán szócsöve, „a beszélő disznósajt” új mélységeket nyitott meg

Rezsi Szilárd egyszerűen olyan mélységek felé viszi a magyar politikát és a teljes közéletet, hogy Péter Gábor vagy Buci Gyuri mind a 20 ujját megnyalná, ha láthatná az utolsó prolihisztor szerepléseit.

Már az is szégyen erre az országra és annak társadalmára nézve, hogy egy ilyen embert „kitermelt” magából, az pedig konkrétan az egész magyarságra nézve szégyenletes kegyelemdöfés, hogy ez a visszataszító valami egyáltalán politikus lehet. Orbán vele üzen, hogy az van, amit ő akar.

Képtelen vagyok felfogni, hogyan süllyedhetett a magyar valóság ennyire mélyre. Annyira mélyre, hogy ilyen intellektuális nullvektorok egyáltalán mikrofonba beszélhetnek ebben az országban. Beletolják a pofánkba az alternatív Fidesz-világot, ahol lassan megjelennek a zombik is Soros és a migránsok mellett, akik „halálhadseregükkel” el akarják foglalni hazánkat.

Egyszerűen hihetetlen még az is, hogy él Magyarországon olyan ember, aki ezeket a baromságokat elhiszi, az pedig egyenesen megsemmisítő, hogy ezek a hazug tolvajok többször választást is tudtak nyerni. Pedig Németh Szilárd Orbán Viktor és a mai Fidesz szimbolikus embere. Németh Szilárd ma a Fidesz. Németh Szilárd ma a kormány. Németh Szilárd ma Magyarország. Nesze nektek!