Háborúra készül Kövér László?

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és az Országgyűlési Őrség február 1-én, csütörtökön a Parlamentben. Kövér fegyveresei az egészségügyi katonáknak személyvédelmi képzést tartanak majd, cserébe a „szanitécek” harctéri életmentő oktatásokat szerveznek a nemrég lőfegyvereket, rendőrbotokat, sokkolókat, testszkennert, elfogó hálót, könnygázgránátokat beszerző Kövér-katonáknak. Nagy kérdés: mire készül a Fidesz alapítója, az „MSZMP-szimpatizáns”, a volt állampárt központi bizottságához tartozó társadalompolitikai intézet egykori munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) egyik alelnöke (a másik Gyurcsány Ferenc volt).

A moszkovita időket és a rendszerváltás előtti hangnemet idéző, a honvedelem.hu oldalon is megjelent közlemény szerint:

„a kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást Kun Szabó István vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) parancsnoka és Tóth László ogy. dandártábornok, az Országgyűlési Őrség parancsnoka írta alá. A dokumentum a felek részére keretet biztosít egymás tevékenységének támogatására, ezzel is elősegítve a magas színvonalú egészségügyi ellátás megteremtését”.

Kövérék paranoiájának újabb jele az is, hogy az Országgyűlés Hivatala képi adatbázist épít a Parlament környékéről, ezért megbízást adott egy drónos felvételek készítésére szakosodott cégnek, hogy fényképezze végig a terület házait. A 24.hu beszámolója szerint a Fly By Sense Kft. a Kossuth tér és Bajcsy-Zsilinszky út közötti utcákban közel két hónapon át végez drónos repüléseket.

Ezen a környéken a kulturális örökség védelméről szóló törvény kötelezővé tette, hogy minden tervezett építési, kereskedelmi, vendéglátási vagy szolgáltatási tevékenységhez ki kell kérni a Kövér László házelnök vezetése alatt működő Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság előzetes hozzájáruló nyilatkozatát. A bajszos hivatala próbálta nyugtatni a környéken lakókat, akiknek lakásaiba a repülő eszközök betekintgetnek. Bizonyára örülnek…