Meghasonlás level 999: Áder régen még nem támogatta a külhoni magyarok szavazati jogát - Videó!

Orbán és a Fidesz számára a legnagyobb gondot a jelenlegi korrupciós bűncselekmények mellett a saját múltjuk jelenti. Végül is világpolitikai szinten sem mindennapi, hogy egy liberális, kozmopolita, egyházellenes párt Soros-ügynökei szinte egyik napról a másikra hivatalosan is klerikális és nemzeti, illiberális Soros-gyűlölőkké válnak. Az alábbi videórészlet azokból az időkből származik, amikor még a „térdre csuhások”, a Trianon emléknap elleni kivonulás és a külhoni magyarok megvetése szerepelt Orbán és a Fidesz vezérzászlaján.

„A Fidesz szerint belpolitikai kérdésekben ne döntsenek azok, akik nem ebben az országban élnek, akik nem itt fizetnek adót” - szól a 1993 szeptemberi tudósítás.

„Sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága” – mondta Áder János a parlamentben a határon túliak szavazati jogának vitájában.

Nehéz dolog a múlt, ugye János? Pedig a Fidesz kapcsán éppen ez az univerzális szinten is példa nélküli köpönyegforgatás és a hatalomért bármire képes demagóg hazudozás fog csak igazán szerepelni a majdani tankönyvekben. És remélhetőleg a nemzeti vagyon visszaszerzése, illetve az első igazi magyarországi elszámoltatás.