Íme a fideszes értelmiség: ennél röhejesebb videóval nem is nagyon lehetne kampányolni

Kállai Mária, a Fidesz szolnoki képviselőjelöltje feltöltött egy elég vicces videót hivatalos Facebook-oldalára. Ezen Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója korteskedik a város korábbi alpolgármestere mellett. Mi először azt hittük vicc, a hangfelvétel és az előadásmód miatt is. De nem. Úgy tűnik, az összes fideszesnek kezd elmenni az esze.

Balázs Péter, a szolnoki Szigligeti Színház igazgatója egy nagyon ékes példája lehet ennek, ugyanis olyan paródia-hatású videót tett ki, hogy csak bambán pislogunk magunk elé. Ezt a 444 vette először észre, de miután cikk lett belőle, pár perccel később eltűnt a videó. Az internet viszont nem felejt.

Balázs Péter egyébként mindig is nagy fideszesnek számított, nem véletlenül lett kinevezve 2007-ben az akkori fideszes polgármester által a színház igazgatására annak ellenére, hogy a szakmában ez ellen sokan felemelték a hangjukat. A Fideszről ezt mondta az Origónak: „Amikor 2002-ben elveszítette a Fidesz a választásokat, úgy gondoltam, nagy kár, hogy nem tudják tovább folytatni, amit elterveztek. Elmentem az egyik polgári körhöz, és örömmel fogadtak. Később meghívtak vendégként az előadásokra, évértékelőkre, és azóta is tisztelettel köszönöm, ha meghívnak, és igenis elmegyek, ha tudok. Ez így is marad.”

A videót itt lehet megtekinteni, de készüljenek fel, hogy a képernyő előtt is nagyon kínos érzés fogja el az embert ilyen mértékű szervilizmus láttán: