Vágvölgyi Noémi Orbánról: amit ki veszaz azemberek zsebéböll aszt oda agya a családba

Vágvölgyi Noémi hatalmas népszerűségre tett szert a Facebookon, humoros bejegyzéseiben pikírt társadalomkritikát fogalmaz meg. Mindig olvashatunk tőle az aktualitásokról. Minden héten kifejti véleményét egy-egy közéleti témában a Zsúrpubinak. Ezúttal megtudhattuk, mit gondol az Orbán-család mesés gazdagodásáról, Mészáros Lőrinc "országvásárlásáról", de a Téli olimpiáról is elmondta véleményét.

Zsúrpubi: Orbán családjában mindenki jól jár! Úgy tűnik, a lánya, az apja és a veje is részesedik a jóból! Te milyen családban nőttél fel? Szerinted jó dolog, ha annyira elkényezteti valaki a gyerekét, mint Orbán Ráhelt? Mire lenne szüksége Ráhelnek annak érdekében, hogy valóban a saját lábán is meg tudjon állni egyszer?

Vágvölgyi Noémi: két nyak levesre merugy könyü h amit ki veszaz azemberek zsebéböll aszt oda agya a családba asztan le tagaggya felesleges tölle meg kérdezni merugyis ö donti el h milegyen meg mine amenyi pénszt el stadijonozot meg oda adot az enbereinek vehetet vna magannak hejete egy normallis szeméjes edzést h nelegyen akora bele vagy uj ünneplöt mermindig ugyanabavan reméllem majda fönöke a raszputyin el beszéllget vele ésa hejére rakja.

raheltiborcz

ZSPB.: Úgy tűnik, hogy Orbán strómanján, Mészáros Lőrinccel keresztül vásárolja fel az országot. Mészáros többször bebizonyította már, hogy meglehetősen alacsony szellemi képességekkel bír. Szerinted fontos, hogy valakinek legyen esze, vagy elég, ha sok pénze van?

V. N.: nekem csaka belsö afontos megh sokpenze legyen meraszt akarom h csak értelmes dololgra kölcse mindenki a pénzét pl rám anal jobhejre nemis kerüllhet megha vki egy penz tarcat akar maganak akor anak nemkel okosnak lenie hanem csakugy legyen othakel asztan hamár nemkel akor majd könyen kilehesen dobni aszemétbe mer mindenki csak adig hasznos ameddig kel.

Agyus

ZSPB.: Követed a Téli olimpiát? Láttad a magyar színekben induló Elizabeth Swaney-t, aki a női síakrobatika félcső számában adott elő röhejes produkciót? A síakrobatika nevű sportágban sikerült úgy lejönnie a félcsőben, hogy egyetlen akrobatikus elemet sem mutatott be. Ezen röhög most az egész világ. Te égtél már be ilyen csúnyán?

V.N.: nem szeretem aszt mer hideg vanés utallom a telet ketven honapoma nyár merakor kilehet meni a deak tére votkazni meg hüjés kedni de szoktam sportolni mindig megyek szeméjes edzöhöz meg montah fitneszes model lesz belöllem mer mindig mek csinallom amit mond de sokszor nálla kel csinallni dolgokat féloraig de asztmonta mindenki eszt csinajja aki elsö hejet akar.