„Rejtély”: Vajon kik rongálhatják a Jobbik plakátjait? – Videó

Az RTL Klub Híradója számolt be a legnagyobb ellenzéki párt óriásplakátjainak tömeges tönkretételéről. Szervezett, ám annál beszaribb és persze teljesen illegális akcióknak tűnik a rongálás.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője egy sajtótájékoztatón gyávának és méltatlannak nevezte ezeket az „eszközöket”, szerintük egyértelmű, hogy ki áll az egész mögött. Rámutatott arra is, hogy mindez azt jelzi, hogy a Fidesz fél.

Ez már a sokadik alkalom egyébként, hogy fekete festékkel igyekeznek eltüntetni a párt üzeneteit.

Mivel „természetesen” nincsenek meg az elkövetők, ezért csak modellezni lehet a módszert:

Az akció a következő jegyeket hordozza magában: törvénytelenség, alattomosság, gyávaság, beszariság, a bukástól való beteges félelem, sunyiság, szánalmasság.

Ehhez az ügyhöz nyilván semmi közük sem lehet a fideszeseknek, de tény, az elmúlt években hasonló jelzőkkel illethető produktumok, szánalmas cselekedetek sorát követték el a narancsosok, gondoljunk csak a legkisebb (fidelitasos) csicskákra, vagy a Parlamentben nekiszegezett kérdések elől ijedt nyusziként megfutamodó, termetre és viselkedésre is legnagyobb csicskára, Viktorra.

Persze, valószínűleg csak valami véletlen hasonlóságról lehet szó. Egy dolog azonban teljesen biztos: Április 8-a vészesen közeleg, ezt pedig az orbánista szolgák is pontosan tudják, így valószínűleg minden aljas módszert bevetnek majd az ellenzéki pártokkal szemben.

A kormányváltást akaró választóknak viszont ennek az egész jelenségnek a legfontosabb üzenete az, hogy reális esély van az Orbán-kormány megbuktatására, erre pedig pontosan Orbánék szolgáltatnak bizonyítékot, mégpedig rendszeresen.