A Fidesznek már semmi nem maradt, csak a „kamumigránsok”

Az Origó számolt be róla , hogy egy párizsi metróban vizelő migránsról terjed hatalmas sebességgel egy kép az interneten, hiszen ahogy írja az álhírportál: a párizsi metró közismerten a legpiszkosabb metróvá vált az egész világon. Ürülék az állomásokon, drogozó bevándorlók a megállókban, és a sok ételmaradék miatt rengeteg patkány szaladgál fel-alá”. Kár, hogy a kép nem ott készült.

Akinek vannak Párizsban élő ismerősei, vagy volt mostanában Párizsban, nyilvánvalóan tudja, hogy ez egy hatalmas nagy hazugság. A „hírben” csak annyi a hiba, hogy a vizelő férfi nem migráns, hanem amerikai, a párizsi metró valójában a New York-i metró, és a kép sem mostani, hanem vélhetően 2015-ös.

A fotón talán elsőre szemet szúr a "Do not lean on door”, vagyis a ,,Ne támaszkodjon az ajtóra” felirat, ami egyértelműen nem franciául van. Nem beszélve arról, hogy a metró oldalán kint is van New York térképe.

Erre alapozni egy választási kampányt kifejezetten szánalmas, úgyhogy mondhatjuk: ez egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása.