Pofátlanság először, másodszor, harmadszor: Orbán lánya és veje röhögve szórták a milliókat az aukción

Szembeköpés sokadszor. A „saját lábán álló”, közben a miénket taposó Orbán Ráhel és Tiborcz István olyan összeget költött festményekre, ami nagyjából egy tisztességes magyar ember teljes vagyonát jelenti.

Csaknem 7 milliót tapsoltak el egyetlen este alatt, ennyiért vásároltak meg két festményt, miután senki sem tudott versenyezni ajánlataikkal – írja a Blikk.

Vajon miből telik ilyen luxusra az Orbán család üdvöskéinek? Tán szó szerint a cikk elején említett, tisztességes, keményen dolgozó, - ám a vigyorgó, pökhendi, élősködő, korrupciós botrányokkal körülvett egyének által szembeköpött - magyar adófizetők pénzéből?

Az Orbán család vígan pöffeszkedik rajtunk, kezdve a zavart, pocakos Viktortól, Ráhelkén és az Elios-ügy miatt csalással vádolt Tiborczon át Orbán Győzőig, hogy a számtalan kegyeltet, a haverokat, vagy a brutális vagyonra szert tevő egysejtűt, Mészáros Lőrincet ne is említsük.

Tényleg ezt akarjuk? Tényleg egy ilyen országban akarunk élni? Tényleg egy ilyen hazába várjuk vissza azt a lassan már 1 millió külföldre menekülő honfitársunkat?

Egy hónap múlva választ adunk, illetve kapunk a kérdésekre és arra is, hogy az Orbán család folytathatja-e a kizsákmányolást, vagy április 8-a után végre mi mosolyoghatunk elégedetten és felszabadultan.

A döntés a kezünkben van! Ahogyan Ráhelke, Tiborczka és a simlis jótevőjük is.   (Főkép: RAS)

28458987_10210089872637298_823463724_n