Nektek a zsebetek az első!

Nektek a zsebetek az első!
"Az elnök emberei"
Fotó: 24.hu

Azt pedig, hogy Orbán Viktor ennek az egész mocskos és velejéig romlott maffiarendszernek a feje és irányítója, az a nyilvánvaló tény bizonyítja, hogy onnantól kezdve, hogy Simicska Lajos szakított Orbánnal, annak állítólagos Magyarországot Oroszországhoz láncoló, hazaáruló tervei miatt, azonnal Orbán falubeli, bizalmi embereiből került elő egy mindenhez is értő állandó tender-győztes, Mészáros Lőrinc, aki azóta százmilliárdokat lapátolt ki a közösből, a mi közös pénzünkből. Szóval játszhatod itt a nép egyszerű gyermekét, Viktor, de minden értelmes ember számára egyértelmű, hogy ebben a hálóban te vagy a pók!

Orbán, amióta a nyilvánosság számára is kiderült, hogy a veje tízmilliárdokat tett zsebre az elmúlt hetekben szinte mániákusan próbálja bizonygatni, azt a már jó régen tudatosan felépített, hamis képet az emberekben, hogy ő egy közülünk, ő a nép egyszerű gyermeke. A soha véget nem érő színjáték egyik felvonásaként Orbán vonattal utazott Bécsbe, ahol persze meg is állt egy jó kolbászt enni. Csak éppen azzal a Rogánnal a jobbján, aki luxusórájáról és helikopterezéseiről vált hírhedtté a magyar köztudatban, és persze az is kiderült, hogy a testőrserege és kormányzati luxusautók várták gazdájukat a bécsi vonatállomáson.

Egy kis idő múlva már Egerben fotózkodott egy szalonspicces kukással, miután olyan családoknál járt, akik egy cseppet sem nevezhetők átlagos anyagi körülmények között élőknek.

Pénteken Kontrát Károly és Campanari-Talabér Márta, Várpalota fideszes polgármesterének sofőrjeként jelentkezett be a nép egyszerű gyermekét játszó Orbán. Persze itt is volt egy kis ellentmondást, hiszen mindezt egy szuperfelszereltségű, vadonatúj, német gyártmányú kisbusszal tette, amely olyan messze van a magyar átlagtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Egyébként éppen azon a napon, amikor kiderült, hogy Ráhel lánya és Tiborcz veje hétmillió forint értékben vásároltak maguknak két festményt egy művészeti aukción.

Most meg - az Orbán-család botrányává dagadt Elios-ügy óta hiperaktívvá vált családfő – HÉV-en zötykölődve utazott Gödöllőre, persze vélhetően jó sok testőr kíséretében. Mindezt azok után, hogy vejéről kikerült egy videó, amiből egyértelműen kiderül, hogy már Tiborcz is sofőrrel, illetve luxus kisbusszal jár. Persze ez csak azt lepi meg, aki nem találkozott még Tiborcz Istvánnal. Gondolom, hogy karórából sem csak egy van neki, viszont az egyik kísértetiesen hasonlított egy közel 40 milliós példányra. Feltételezem, hogy nem replika. De nem is írok erről többet, nehogy Orbán kedvet kapjon egy újabb kompenzáló videóra és elmenjen biciklivel valamelyik bolhapiacra ízesen beszélve, viccelődve, alkudozva valami karórát venni magának

Az emberek egyre inkább átlátnak ezen a színjátékon és egyre többen tudják, hogy nektek a zsebetek az első.