Semjén többmilliós vadászatát is valószínűleg a magyar adófizetők állták

Farkas József, magyar szállodaipari vállalkozó fizethette Semjén Zsolt vadászatának költségeit. A vállalkozó 2010 óra rengeteg állami pályázatot nyert el, valamint busásan részesült az EU-s pénzekből is. Úgy érezhette, kicsit besegít a miniszterelnök-helyettesnek.

A skandináv kirándulások és vadászati túrák díját minden egyes alkalommal az a Farkas József, magyar szállodaipari vállalkozó utalta Semjénnek, akinek a neve még egy 2015-ös botrány alkalmával kapott nagyobb sajtófigyelmet, amikor 31 millió forintért húszéves amerikai mezőgazdasági projektek tankönyveit másolta le, hogy aztán kiadhassa azt vadonatúj magyar könyvekként – számolt be róla a Magyar Nemzet.

Farkas József és birodalma már 2010 óra döbbenetes magasságokban szárnyal, ugyanis valószínűleg a Fidesz kormányra kerülésével a csillagok állása is kedvező volt számára, hiszen csak EU-s pénzekből 530 millió forinthoz jutott. Farkas egyik szállodája sem teljesen függetleníthető a Fidesz-KDNP maffiakormánytól, ugyanis 365 milliós támogatásban részesült és ott pont Semjén Zsolt mondott beszédet a megnyitó alkalmával.

Semjén egyébként kifejezetten szereti a skandináv vidéket, ha vadászatról van szó. Bár Farkas tagadja, hogy részt vett volna ezeken, fényképes bizonyíték árulkodik erről.