A közmédia megint tátott szájjal szaladt a f.szerdőbe: Elítélt nő nyilatkozott arról, hogy a romló közbiztonság miatt jött haza Svédországból :-D (Videó)

Úgy tűnik, egy notórius hazudozó adott interjút a nem éppen igazmondásáról híres M1-nek. Ezúttal nem homokszem, hanem egy egész sivatagnyi homok került a propagandagépezetbe.

A hasunkat fogtuk a röhögéstől, amikor szembesültünk vele, hogy az Orbán-fluffer köztévé megint tátott szájjal szaladt be a f.szerdőbe. Történt, hogy miután egyre kétségbeesettebben igyekeznek alátámasztani az alátámaszthatatlant, - vagyis azt, hogy a mi fővárosunk tisztább, biztonságosabb, élhetőbb, szóval minden szempontból jobb, mint Bécs, London, Párizs, vagy éppen Róma - most előkapartak egy nőt, aki jól megmondta az egybites, kamuhíreket fogyasztó növényeknek, hogy ő bizony 40 év után hazajött a világ legcsodálatosabb országába, Magyarországra a svédektől, mert ott borzasztó a közbiztonság és természetesen hemzsegnek a migránsok.

Az egy dolog, hogy a „hölgy” első mondata, a „Nincs semmi biztonság” rögtön Oláh Ginót juttatta eszünkbe:

De az igazi katarzis akkor jött, amikor az Index birtokába került dokumentumokból kiderült, hogy a nőt elítélték Svédországban, mégpedig hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért.

Az elmúlt három évben több alkalommal követett el bűncselekményeket svéd állampolgárokkal szemben, a teljesség igénye nélkül:

  • egy svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját;
  • veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben;
  • egyszer pszichológusnak,
  • máskor állatvédőnek adta ki magát;
  • egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy.

Nem történt semmi különös, csak a megszokott módon tudósított a köztévé: „hiteles” forrásból, „hiteles” információkat közöltek. A közszolgálati szóból pedig már évek óta csak a „szolgálati” igaz erre a szánalmas csatornára, de az egyre gátlástalanabbul gyártott hírek időszakának hamarosan vége, mint ahogyan a hatalom fenntartások nélküli szolgálatának is.

Addig pedig nézze meg az M1 újabb vergődését, ami a gazdájuk kedvenc sportágánál maradva, ismét egy hatalmas öngóllal ért fel: