Orbán, a reménytelen helyzetben lévő zsebdiktátor március 15-én valószínűleg aljasan támadni fog mindenkit, aki nem fideszes

Soros, migránsok, nemzetellenes, külföldről támogatott és kilóra megvett ellenzék – ezek azok a fordulatok, amik biztosan szerepelni fognak a valósággal semmilyen módon nem érintkező, teljesen kiszámíthatóan destruktív, hatalomfüggő felcsúti kiskirály Orbán „ünnepi” beszédében.

Hosszú évek óta nagy a zűrzavar Orbán fejében: mindenáron azt próbálja magáról kommunikálni, hogy ő a nép egyszerű gyermeke, egyúttal bátor harcos, aki védi Európát, közben pedig egyre inkább elveszíti realitásérzékét, és mára semmi más nem számít neki, csak a saját hatalma és saját (illetve fogadott politikai) családja gyarapodása. Elég az Öveges-programra vagy a hamvába holt Híd A Munka Világába projektre gondolni, de itt van az Elios-botrány is, ami még a hithű fideszeseknél is kiverte a biztosítékot.

Mondjuk ki, Orbánnak semmiről nincs építő gondolata, semmihez nem akar érdemben hozzászólni, csak rágalmaz, fenyeget, vádol, na és persze tovább akar uralkodni! Rajtunk, magyar állampolgárokon. Mindezt addig teszi, ameddig nem üzenjük meg egyértelműen, hogy vége, nincs több stadion, nincs több zsíros biznisz, nincs többé hatalma felettünk.

Ezeknek a fiúknak tényleg a zsebük az első, semmi más. Az urizálás nagymesterei (a Loius Vutton luxustáskás Rogántól az ibizai partikirály Habonyon át a fácánvadász kastélymániás Lázárig bezárólag) mindig bebizonyítják, hogy lehet tetézni a pofátlanságot. Nemrég kiderült ugyanis, hogy a szinte nem is létező, támogatottsággal nem rendelkező KDNP politikusa, Semjén Zsolt imádja a drága svédországi vadászatokat, amelyek meglehetősen tetemes költségét több alkalommal Farkas József szállodaipari vállalkozó finanszírozta, aki már 2015-ben is jelentős botrányba keveredett.

Megszokhattuk, hogy a NERtársak egybites propagandája Sorostól-Sorosig tart, képtelenek az értelmes párbeszédre és vitára, élükön Orbánnal, aki még a Független Diákparlament által március 12-re szervezett nyilvános vitán sem vett részt. Az azonban, amit Orbán a fiatal oknyomozó újságíró, Ján Kuciak és jegyese, Martina Kušnírová (akit menyasszonyi ruhában temettek el) meggyilkolása után mondott, annyira gyomorforgató, hogy minden jobb érzésű embernek sírni volna kedve:

„Én régóta taposom ezt a szakmát, jelekből is olvasok, és én látom Soros György és a hozzá hasonló szervezeteknek a munkáját, illetve annak a keze nyomát a szlovák eseményeken, és egy percig sincs semmi kétségem afelől, hogy Soros György és a vele együttműködők mindent megtesznek, minden alkalmat megragadnak, hogy azokat a kormányokat, amelyek ellenállnak a bevándorlásnak, megbuktassák”.

Miközben Szlovákia gyászol, a magyar miniszterelnök képtelen együttérzést mutatni, képtelen akár csak egy pillanatra félretenni a saját démonait és valami emberit mondani ahelyett, hogy a kegyetlenül meggyilkolt ártatlan emberek sorsából a saját érdekeit szolgáló hazug propagandát csinálna. Egyszerre végtelenül szomorú és szégyenteljes, hogy ilyen ember vezeti hazánkat.

Legfőbb ideje, hogy nemet mondjunk a minden egészséges versenyt megfojtó korrupcióra, a gátlástalan hazudozásra, a különböző társadalmi csoportok megfélemlítésére, a közmunkások rabszolgasorban tartására, az egészségügy tudatos lezüllesztésére, az oktatás évszázadokkal történő visszavetésére és a mindent átható gyűlöletkeltő propagandára. Tegyünk igazságot április 8-án, zavarjuk el végre Orbánékat! Kezdjünk új korszakot Magyarország történetében, vegyük vissza az ellopott milliárdokat, hogy azok visszakerüljenek az ország vérkeringésébe! Zárjuk börtönbe a mindegyikünket kizsigerelő, az emberek 99,9 százalékának jövőjét eltékozló korrupt vezetőket!