Vágvölgyi Noémi Semjén luxusvadászatáról: apálapostor ha meg tugya akor majd fel támasza az álatot aki meg le lötte a pokolba rakja

Vágvölgyi Noémi hatalmas népszerűségre tett szert a Facebookon, humoros bejegyzéseiben pikírt társadalomkritikát fogalmaz meg. Mindig olvashatunk tőle az aktualitásokról. Minden héten kifejti véleményét egy-egy közéleti témában a Zsúrpubinak. Ezúttal megtudhattuk, mit gondol a fideszes hazugságokról, de Semjén luxusvadászatáról is elmondta véleményét.

Zsúrpubi: Egyre durvábbak a fideszes agymenések. A fél világ Lázár János videóján röhög, amit Bécsben készített és igyekezett elhitetni velünk, hogy mennyivel biztonságosabb, tisztább, élhetőbb Budapest az osztrák fővárosnál. Azóta már humoristák is kifigurázták ezt a videót, de a fideszesek továbbmentek, Hidvéghi Balázs képes volt azt mondani, ha az ellenzék nyer április 8-án, akkor Budapest olyan lesz, mint Bécs, Firenze, Brüsszel, Berlin, Párizs, Róma, London, Stockholm. Szerinted ez baj lenne? :-D

Vágvölgyi Noémi: nemtom kieza sok hűje de öszevisza beszelnnek mindent mindenki tugya h avilag leg tisztáb városa asvájc mer mindenki csak aszt takariccsa deugyanigy meglehet mondani h pl kina avilag jozsefvarosi pijaca mega masik leg fontosab h buda pest avilág blaha lujza tere berlin iscsak azér hirres merotvan apárizsi ferde torony borujjonle londond iscsak azérjo merotvan a kolosz szeum azelsö stadijon amit az ös gyurcsany épitet oda.

lazar_1-es_téma

ZSPB.: Semjén Zsolt több alkalommal is luxusvadászaton vett részt, legutóbb egy helikopterre lógatta fel a lelőtt szarvast. Kiderült az is, hogy egy gazdag vállalkozó fizethette a vadászatot, Semjén cseppet sem keresztényi életvitele nagyon felbosszantotta az embereket. Mit szólhat ahhoz Ferenc pápa, hogy Magyarországon ilyen a kereszténydemokrata politika?

V. N.: azálatokat nemszabad megbántanni nagyon fájaz nekik azért énse eszek soha álatot mervédem öket nemhijába pusztullnak ki csak palejosat eszek meg atol fitneszes model isleszek apálapostor ha meg tugya akor majd fel támasza az álatot aki meg le lötte a pokolba rakja otmajd el kapja a szarvas enber oda valo azijen.

semjén_(1)