5 dolog, amit január óta hazudott a Fidesz

Alig több mint három hónap telt el az évből, de a Fidesz ennyi idő alatt is számtalan brutális hazugságot gyártott, ezek közül választottunk ki most ötöt.

Vona Gábor lebontaná a határzárat

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója e-mailt küldött az adatbázisukban megtalálható címekre, melyben link formájában elhelyezte a Mandiner valóságot elferdítő cikkeit, majd levonta a következtetést: A Jobbik le akarja bontani a határzárat. Ezzel szemben a valóság az, hogy az ellenzéki párt volt az, amely elsőként javasolta a határok ilyen formában történő védelmét, az illegális bevándorlás megakadályozása érdekében, mielőtt még a Fidesz sajátjaként adta volna el az „ötletet”.

Nem engedett be a kormány egy migránst sem, mert ők „megvédik az országot”

Nézzük a tényeket: A Fidesz beengedett 2300 embert, akik között szép számmal akadt érdekes alak: volt olyan, aki dohányboltban maszturbált, volt olyan, aki késsel fenyegetőzött és pénztárcát lopott, volt olyan is, aki szeméremsértést követett el aztán lopott és volt köztük verekedő migráns is. Ezek az emberek a Fidesz szerint illedelmesen ,,bekopogtattak”, szóval nincs ezzel semmi gond, még akkor sem, ha közben Orbán és csapata széthazudta az elmúlt éveket, gyűlöletet keltett, becsapta az embereket, hogy a kormányzással ne, csak a saját gyarapodásukkal foglalkozhassanak.

Vona Gábor iszlamista terrorszervezettel áll kapcsolatban

A Vona Gábort törökországi terrorszervezettel való kapcsolattartással illető vádakat először közlő Ripost, majd a rágalmait továbbadó 888, Lokál és Origó nevű szennylapok igazolhatták volna (ha tudták volna), igazak az állításaik, de mivel szokásuknak megfelelően orbitalisat hazudtak, így természetesen ez nem történt meg. Így is szembesülniük kellett a jogerős ítélőtáblai döntés képében szembejövő igazsággal.

Juhász Péter kapcsolatban áll Portik Tamással

Ezúttal a kormánypropaganda-birodalom, Andy Vajnához tartozó felülete, a TV2 futott bele egy hatalmas csicskalángosba, ugyanis valótlanul, alaptalanul azt állította az ellenzéki politikusról, Juhász Péterről (Együtt), hogy kapcsolatban áll Portik Tamás, milliárdos magyar vállalkozóval, aki a ’90-es évek olajmaffia-botrányainak egyik kulcssszereplője volt. A Vajna által tulajdonolt TV2 sajtópert bukott, (immár 12. alkalommal )Juhász ellen.

A Jobbik tízmilliókért fizetett bérkommentelőket

A Magyar Idők nevű kormánypropaganda-lap, teljesen alaptalanul, bizonyítékok nélküli hazugságokat terjesztett, ezúttal azt, hogy a Jobbik tízmilliókért fizetett bérkommentelőket, azonban durván felsültek, ugyanis nem tudták alátámasztani a kitalációjukat. Emiatt a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen elmarasztalta a lapot, és helyreigazítás közlésére kötelezte a propagandagyár oszlopos tagját.

Tragyadomb_comicstyle_2