Minden egyes lemázolt ellenzéki plakátnál felkiáltok magamban: Takarodjatok!

A plakát érték. A plakátokat az oszlopokra, plakáthelyekre felragasztó emberek munkája érték. A közös pénzünkből adott párttámogatás, amiből a pártok a plakáthelyeket kibérlik szintén érték. Az ellenfeleknek az egyenlő esély megadása érték. A szándékos rongálás és az ellenfél esélyeinek csalárd módon történő lerombolása pedig egyszerűen csak aljas és alantas gazemberség.

Ahogyan az ember járja a várost úton útfélen azt látja, hogy az éjszaka leple alatt „aktivisták” - a Fidesz érdekében és retorikai eszközeit használva - szinte minden második plakátot megrongálnak. Minden értelmes gyermek megtanulja, hogy egyrészről minden ellenfelünket tisztelnünk kell, másrészről, hogy csak annak a győzelemnek van értéke, ami tiszta körülmények között születik. Az elcsalt meccs, az inkorrekt, minden fair play szabályt semmibe vevő győzelem talmi, hamis és erkölcstelen dolog, idővel lelepleződik, semmivé válik. Mitől retteg ennyire a Fidesz? Mitől félnek Orbánék? Miért aktivizálódott a választások előtt a köztörvényes Farkas Flóri?

IMG_3761

Akik lemázolják a rivális plakátokat, gazemberek. Tehát a lemázolt ellenzéki plakátok is csak azt bizonyítják, hogy Orbánék gazemberek. Gazemberek pedig nem vezethetik az országunkat, mert a magyar nép ennél többre, sokkal többre lenne méltó! Ezek az érzések, gondolatok kavarognak bennem, amikor meglátok egy újabb lemázolt ellenzéki plakátot, majd keserű szívvel felkiáltok magamban: Gazemberek, takarodjatok!

IMG_3819