A Békemenet egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett, utolsó próbálkozása

A jelenleg is tartó Békemenet nyilvánvalóan egy hazafiasságba öltöztetett Fidesz-kampányfogás. Egy reménytelen helyzetben lévő párt, kétségbeesett próbálkozása. Heves kurvaanyázások közepette Bayer Zsóti előadja a „béke, szeretet, egyetértés és összetartás” meséjét, hogy aztán a végtelenül megvezetett tömeg éljenezhessen, hurrázhasson. És ez az, amit minden jóérzésű választópolgár elutasít.

zsurpubi.hu

Bayer Zsolt, mikor az Echo TV-n előadta, hogy újra lesz Békemenet, hogy „megmutassák mennyien vannak”, majd elkezdett a „béke, szeretet és az összefogás erejéről” mesélni, egy pillanatra sem esett ki a szerepéből, pedig lett volna rá bőven ok. Ezzel szinte egyidőben ugyanis a Bádog nevezetű blogján gyönyörűszép nyelvezettel megírt cikket közölt, aminek egész egyszerűen az „A KURVA ANYÁTOKAT!” címet adta, így nagybetűvel.

Ebben a HVG-t és a Magyar Narancsot szidja. Így hát nem hiteles, mikor pár percre átszellemülést színlel. Ez az egyik ok, amiért én nem mentem ki a Békemenetre, az ezer meg ezer ok közül. Pedig az a teljes Fidesz-propaganda nagy erővel próbálta promotálni, egy, a CÖF által készített videót is rendre bemutattak. Ebben a videóban a Békemenetet az egyetlen módjaként tüntetik fel a hazafiasság, a hazaszeretet kifejezésére. Arra buzdítják az olvasót, hogy amennyiben szereti a hazáját, részt vesz a Békemeneten.

Pedig a Békemeneten egy valódi hazafi nem is vehet részt, hiszen az egész egy, az országot kizsákmányoló, maffiapárt gagyi kampányát szolgálja.