Ünnepi gyomorforgató: Orbán Viktornak volt pofája a magyar fiatalokhoz szólni

Igen, azokhoz a magyar fiatalokhoz, akik közül legalább félmilliót elüldözött az országból. Azokhoz a magyar fiatalokhoz, akikre 8 éve magasról szarik. Azokhoz a magyar fiatalokhoz, akiktől legszívesebben a szavazati jogot is elvenné, és mindenáron próbálja is megakadályozni, hogy szavazni menjenek. Aki azt gondolta, hogy van gyomra végighallgatni Magyarország elvtelen diktátorának március 15-i gusztustalan, gyűlöletkeltő propagandaszövegét, a végére valószínűleg átértékelte az elszántságát.

Orbán percekkel ezelőtt fejezte be "beszédét" a Kossuth téren. Az idézőjel azért kell, mert ez minden volt csak beszéd nem: hazugságok, lózungok, habonyi hánytatókapszula, propaganda, gyűlöletkeltés, dörgölőzés az agymosáson átesett hívekhez. Csak a szokásos: migráns, migráns, Nyugat-Európa, migráns, Soros, Soros, migráns és Soros, akiktől majd a nagy nemzetmentő kormányunk megvéd minket. És persze, ez a választás tétje. A jövőnk, ami csak a Fidesszel lehet, mert ők 1848 örökösei, a nemzetiek, a hazafiak, mindenki más pedig családellenes, nemzetellenes, sorosbérenc. Ennyi. Pont. 

És ez az ember, miután Rákosi aljasságát taníthatatlanul überelte 34-szer 2 perc alatt, és képes volt azt a mondatot kimondani, hogy "Most hazaküldjük Gyuri bácsit is a hálózatával egyetemben, arra kérünk, hogy menj vissza Amerikába, és boldogítsad inkább az amerikaiakat!", a magyar fiatalokhoz fordult.

Hozzájuk fordult, és azt merte mondani, hogy majd ráébrednek ők is, hogy kell egy hely, egy otthon, ahová vissza lehet térni, egy magyar haza kell, és "a hazának szüksége van rátok most, hogy amikor nektek lesz szükségetek rá, akkor még meglegyen a hazátok". 

És nem szakadt le az arca. Nem szakad le az arca akkor, mikor elüldözött a saját hazájából alsó hangon félmillió magyar fiatalt. Mikor megtagadja tőlük még a levélszavazás lehetőségét is, mert be van szarva. Be van szarva, hogy április 8-án ők is ítéletet mondhatnak majd felette. És mondani fognak, Viktor! A te jövőd is a tét, nem csak a miénk, és ha mi felszabadulunk, az neked a bezártságot jelenti majd. Április 8-án arról is döntünk majd, hogy te még egyszer egy ilyen ünnepen ne tehesd rá a mocskos lábad arra a pódiumra, ahol ennyi aljas hazugságot voltál képes összehordani. Megint.