Akinek nem kizárólag narancshéj van a fejében, az pontosan tudja, hogy nektek a saját gazdagodásotok az első!

Megszokhattuk már, hogy a kormánypárti plakátok nem az igazságot hirdetik, hanem az emberek félrevezetését szolgálják. Nem is csoda, utóbbi az egyetlen esélye Orbánnak és simlis bandájának arra, hogy még 4 évig fenntartsák hatalmukat. Nekik ugyanis ez az első!

A gond csak az, hogy a lelküket áruba bocsátó, szánalmas fideszes droidokon, valamint a megvezetett, egysejtű szintjén mozgó szavazóikon kívül senki sem veszi már be ezt a nagyon gyengén tolt propagandát.

Rajtuk kívül mindenki pontosan látja, hogy a folyamatosan eltüntetett százmilliárdok, a rothadó egészségügyi ellátás, a borzasztóan gyenge színvonalú oktatás, az alacsony bérek, az egyre nagyobb méreteket öltő kivándorlás, az Orbán család simlis ügyei, illetve mesés gazdagodása, a gomba módra szaporodó, aztán ürességtől kongó stadionok mind azt bizonyítják, hogy Orbánnak Orbán az első. No meg Ráhel, Tiborcz, Mészáros, Semjén, Kósa, Farkas Flóri, Németh Szilárd, Polt Péter, Lázár és a többiek. A pocakos zsarnok ezért számít már világszerte a korrupció szinonimájának.

Moneypool_comicstyle

Vessünk egy pillantást a legújabb, borzasztóan hatástalan és nevetséges fideszes plakátokra. Ismét csak arra hívnánk fel a figyelmet, ha valaki egy kicsit is képes, legalább egy csekély mértékben a gondolkodás művészetét gyakorolni, az egy ilyen közterületi hazugságbombát látva elmosolyodik, talán el is neveti magát, aztán elfordítja a fejét, ugyanis ezek az emberek már hazudni sem tudnak rendesen!

szabozs

e2000

Ezek a plakátok azt hirdetik, hogy „Nekünk Magyarország az első!”, közben azt látjuk, hogy a szervilis, vagy agyi kapacitásuk kapcsán ezt az egész maszlagot benyelő, vagy egyszerűen csak a lelküket forintokért értékesítő, fideszes szolgák befelé fordulva, áhítattal tekintenek, csodálják az ő helyi vezérüket, a hatalmat szintén erőteljes, szorgalmas nyelvcsapásokkal kiszolgáló Orbán-fluffert.

mocsingjo

Itt éppen Móring József Attila, Somogy megye 3. számú választókerületének fideszes jelöltje, valamint fluffer-csapatának egy része próbálja eladni az eladhatatlant. Ugye mennyire eredeti? Milyen spontán? :-D :-D :-D Kicsit örülünk is neki, hogy ez csak egy kép, nem pedig egy videó, a Móring körüli droidokat látva ugyanis úgy tűnik, hogy bármelyik pillanatban "nekieshetnek" imádott vezérüknek. De ne aggódjunk, bizonyára rendszeresen fényesre is nyalják a tomporát a rossz nyelvek szerint szolgalelkű, a felülről jövő utasításokat kiválóan betartó, ám a települések javát szolgáló ügyek képviseletében nagyon gyengén működő Móringnak.

Április 8-án pedig ezek a plakátok, valamint ők is a helyükre kerülnek majd. Miután a szavazófülkében elhúztad a függönyt, már nincs ott a hazug propaganda, nincs megfélemlítés. Ott csak te vagy, én vagyok, mi vagyunk. Mi, akik sokkal többen vagyunk az elnyomó, kizárólag a "hatalmukat" fenntartani igyekvő kormánypárti szolgáknál és birkaként bólogató szavazóiknál. Nekik pedig azon a napon fogjuk nagyon keményen az arcukba mondani:

Takarodjatok elvtársak, nekünk tényleg Magyarország az első!