Fideszes megrendelésre írták a külhoni magyarokat gyalázó kommenteket. Most lebuktak!

Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebook-oldalán egy bejegyzésben tette közé annak bizonyítékát, hogy a Fidesz bolsevikokat megszégyenítő, aljas, a magyarokat összeugrasztó eszközökkel próbálja megszerezni a nemzeti érzelmű választók és a külhoni magyarság szavazatait. Fideszes megrendelésre írták a külhoni magyarokat gyalázó kommenteket, hogy majd a lakájmédia azt mutogathassa országnak-világnak, de lebuktak!

Az alábbi - a fideszes trolloknak írt levél tartalmát bemutató - kép többet mond ezer szónál:

Szávay Facebook-posztjában az alábbiakban foglalta össze a fideszesek gusztustalan és gyomorforgató módszerét, illetve, hogy az általuk irányított Facebook-partizánok elvtelen működése mögött valójában mi áll:

A csatolt kép mindennél világosabban szemlélteti, hogy milyen elképesztő és döbbenetes aljasságokra képes a Fidesz a Jobbik lejáratása érdekében. Ebben pedig a Fidelitas feltörekvő ifjai – köztük ifjú hölgyei – is szívesen segédkeznek. Például a 24 éves Gálfi Laura, az ELTE joghallgatója(!), aki egyébként a kormánypárt ifjúsági szervezete XII. kerületi csoportjában tevékenykedik, de szoros kapcsolatot ápol a Fidelitas több országos vezetőjével is. Ezek a fiatalok több hasonló projektben is részt vesznek, de beszéljünk most csak az „Akik hisznek egy erős Magyarországban!” nevű titkos Facebook-csoportról, amelynek tagjai olyan személyek, illetve kamuprofilok, akik a Fidesz kampányközpontjának Gálfi Laura közvetítésével kiadott utasításai alapján végeznek kommentelést. Így volt ez ebben az esetben is. Egy személy jellemzően több profilt is kezel. (…)

A Magyar Idők cikkében közölt képernyőfotókon jól látszik, hogy a gyalázkodó kommentek röviddel egymás után születtek, köztük nem volt egyetlen ellentétes vélemény sem, ami szintén a szervezettség gyanúját támasztja alá. A neveket és fotókat kitakarták, nehogy kiderüljön, hogy vagy kamuprofilokról, vagy létező, de még véletlenül sem jobbikos személyekről van szó. Ezeket a cikk megjelenése után azonnal próbáltuk megkeresni, de már nem találtuk, az adminok pedig arról tájékoztattak, hogy nem ők törölték. A képernyőfotók elkészülte után vélhetően tehát maguk a szerzők tüntették el ezeket a gyalázkodásokat, hogy később ne lehessen őket visszakeresni, és így azok írói se legyenek beazonosíthatók. Ez már csak azért is valószínű, mert Gálfi Laura óvintézkedésként a kedvelések privátra állítását is kérte az aktivistáitól, hogy ezek alapján ne derülhessen ki, a székelyeket fenyegető, mocskosférgező és büdösrománozó hozzászólók valójában Fidesz-szimpatizánsok és nem jobbikosok. Ezek a vérbeli fideszesek tehát lelkiismeret-furdalás nélkül képesek ilyen mondatokat és jelzőket leírni, ha a Párt és a Vezér ezt várja el tőlük.

Munkatársainkat megkértem, hogy vizsgálják meg a jogi lépések lehetőségeit az ügy érintettjeivel szemben. A Magyar Idők dolga meglehetősen egyszerű, ha cáfolni kívánja a fentieket: hozzák nyilvánosságra az eredeti képernyőfotókat, hadd lássuk, kik voltak valójában ennek a gyalázatos ügynek a szereplői. Gálfi Laurát pedig arra biztatom, folytassa bátran félbehagyott tanulmányait, szervilizmusa és gátlástalansága alapján bizonyára kiváló, NER-kompatibilis jogász válik majd belőle. A rossz hírem számára azonban az, hogy április 8-a után az általa is gyomorforgató módon kiszolgált aljas és hazug rezsim meg fog bukni. A Jobbik pedig minden erejével azon lesz, hogy egy normális, békés, félelem nélküli országot építsen, és megpróbálja betemetni az egymás iránti gyűlölet árkait, amelyeket Orbán Viktor és a Fidesz többek között a fenti módszerekkel ásott ki.