Dicsértessék! Tibi atya durván kiakadt: diktátornak nevezte Orbánt, majd a leváltására buzdított!

„Amikor egy miniszterelnök választások utáni megtorlással fenyeget, akkor nem olyan határt lép át, ahonnan van visszaút.” – írta blogján.

Tibi atya egyre többször nyilvánul meg politikai kérdésekben is, most pedig szavazásra buzdít, miután Orbán március 15-i „beszéde” alaposan kiverte nála a biztosítékot. Mint mondta, "el kell takarítani a politikai hízókat!"

A teljes írást itt olvashatja el, a bejegyzést természetesen az 1,3 milliós Facebook-oldalán is megosztotta, rengeteg reakciót kiváltva ezzel.

Mondandóját egy felhívással zárta:

Tudom, hogy nehéz, tudom, hogy undorodsz tőle, de április 8-án, ha a temetésedet kell elnapolni, akkor is vonszold magad a szavazóurnához! Mutasd meg, hogy rossz tanuló voltál, te félreértetted '48-at, és szerinted az őseink a demokráciáért hullatták a vérüket! Azért, hogy a választások után senkinek ne kelljen a véleménye miatt megtorlástól rettegnie, hogy a kastélyok ne járjanak senkinek alanyi jogon, és hogy a nemzet lábán ne mások álljanak!

Ők meghaltak ezért, neked csak egy délutáni program erejéig kell kiszakadnod a kanapéból! Nem teheted meg, hogy nem mész szavazni. Dicsértessék!

atya

(Fotók: Facebook/Tibi atya és tibiatya.blogstar.hu)