Bayer Zsolt megint állást foglalt a keresztény-polgári értékek mellett: lepatkányozta azokat, akik szerint Orbán fenyegetett március 15-én

Zsolti ennyit tud. Egy kormánypárti agressziószelep ezért kapja a fizetését. Tudjuk, hogy a fideszes szekértábor nyugger- és prolibandáinak bejön egy ilyen termetes véleménygyár, hiszen legalább annyira szegényes és prosztó szókinccsel van megáldva, mint a célközönség, így könnyen megmondhatja, miről, mit kell gondolniuk. Nekünk pedig, a „patkányoknak”, a „libsiknek”, a „hazaárulóknak”, a „sorosbérenceknek”, a „náciknak”, mosolyra húzódik a szánk, mert próbálkozásai már annyira jelentéktelenek, mint egykori viszonya a polgári szellemhez és a jogállamisághoz.

Zsolti a Sajtóklub nevű valamiben a következőt mondta azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor ünnepi beszédében erkölcsi, politikai és jogi elégtétellel fenyegetőzött:

Zsolti a képzelt hatalmi magaslatán pöffeszkedve rég nem veszi észre, hogy mondatai nem minket sértenek, csupán egy egyébként is hitvány ember mélységes behódoltságáról tanúskodnak. És ez a szint - bár arra lenne hivatott - dühöt, sértettséget már nem képes kiváltani, csak egy szánakozó mosolyt. Egy szánakozó mosolyt egy olyan humánumát vesztett egyed felé, akinek intellektusa, érvrendszere, retorikája és szókincse önmagában rettentő kevésnek bizonyult a karrierépítéshez, így szerencsétlennek csak a szervilizmusba épített alávaló suttyóság maradt, amivel a hívő csőcselék ösztönlény szintű vágyait igyekszik kiszolgálni.

Szóval, Zsolti, bukott miniszterelnököd valagából kiszólva és a jogállamiság lobogóit végleg felgyújtva nyugodtan megbélyegezhetsz mindenkit, minket, akik más véleményen vannak, mint te és szolgaszerepű társaid, hogy ezeket a jelzőket a felhergelt kommentszekció, illetve a fizetett trollhadsereg is visszaböföghesse majd a neten, de az IQ- és ingerszegény „lélekközösségetek”, amit immár kizárólag a zsigeri gyűlölet és a közös ellenségkép tart egyben, nem lesz nagyobb. Ti ennél már csak kevesebben lesztek.

„Kik? Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve. Erről szól a jogi elégtétel” – „magyarázta” tovább Orbán szavait az ötös számú megmondóember.

Csak van itt némi hiba, Zsolti! Inkább arról van szó, hogy egyszer – nem is olyan soká – a ti szervilis csicskamunkátoknak lesz tényleg vége. Te nem vagy más, mint egy két lábon járó kórkép, ami megmutatja, milyen betegségbe taszította a Fidesz-métely a magyar társadalom egy részét. De amíg mi gyógyulunk, a ti élősködő lelketek már csak rothadni fog. Esetleg megpróbáljátok majd néhány újabb ideológia fordulattal elkerülni a felelősségre vonást, de majd akkor ti is pontosabban megértitek, mit jelent a „jogi elégtétel”.