Ezt (is) megszívták Orbánék: Idén is Bécs lett a világ legélhetőbb városa! :-D

(Lázár) János bácsi a csatában, elesett egy fűszálban. Hiába a szánalmas, erőlködve gyártott, ostoba videók, hiába a propaganda, a valóság utat tör magának. Ja, Budapest egyébként a 76. helyen szerénykedik ezen a listán. Most mihez kezdtek, srácok? :-D

A Mercer-féle ranglista azt mutatja meg, hogy a külföldiek számára melyik a legélhetőbb város, ezúttal 231 nagyvárost vizsgáltak meg, írja az MTI. A vizsgált szempontok között a politikai stabilitás, az egészségügy, az oktatás, bűnözés, a szabadidős és sportolási lehetőségek is szerepeltek.

A magyar kormány által lehúzni igyekezett Bécs egyébként 9. éve áll a lista élén, főként élénk kulturális életének, jó egészségügyi ellátásának, valamint mérsékelt lakhatási költségeinek köszönhetően. Milyen érdekes ezt egy olyan országból szemlélni, mint a miénk, ahol a kulturális élet legalább olyan „élénk”, mint Orbán elméje, az egészségügyi ellátás olyan magas színvonalú, mint Kósa, vagy Németh Szilárd kommunikációja, az egekben lévő lakhatási költségek pedig százezreket kényszerítenek külföldre…

Nagy lehet a baj, ha már olyan szánalmas eszközökhöz nyúl a Fidesz, melyekről messziről érezni a hazugság bűzlő „illatát”. Ráadásul, miután Lázár totálisan hülyét csinált magából azzal a videóval, amiben Bécsben sétálva a koszos utcákról, a migránsok tömegéről, a rossz közbiztonságról igyekezett meggyőzni az embereket, még Deutsch Tompikát is hadra fogták, ő Brüsszelben szívta a port a koszos utcákon, illetve hasonlóan rossz állapotokról „tudósított”, pont olyan szánalmas módon, mint Lázár.

lázár_videó

A fene se tudja, de mi azért még mindig szeretnénk, ha Budapest legalább megközelítené a bécsi színvonalat és azt is, ha végre olyan miniszterelnöke lenne az országnak, aki tenne is ezért, nem pedig kizárólag arra koncentrál, hogy hazugságok árán fenntartsa hatalmát.