Regisztráltak az Ügyfélkapun, aztán rájuk írt a fideszes Bakondi György, hogy szavazzanak a Fideszre

Nagyon úgy néz ki, hogy minden aljas eszközt bevetnek a Fidesznél, hogy ne veszítsék el a választásokat. Több gyanútlan szavazópolgár csak az Ügyfélkapun keresztül szeretett volna regisztrálni, hogy külképviseleten szavazhassanak. Azonban érdekes meglepetésben volt részük.

Péter például Stockholmban él, Svédországban. Úgy látta jónak, ha magyarként ő is leadja a voksát, így eldöntötte, hogy regisztrál az Ügyfélkapun keresztül a legközelebbi külképviseletre. Ezt meg is tette, de nem visszaigazoló e-mailt kapott, hanem egy teljesen váratlan „ajándékot”. Bakondi György e-mail címéről kapott egy fantasztikus kampányszöveget. Nagyon úgy néz ki, hogy már az így megadott e-mail címeket is azonnal becsatornázzák a Fidesz-pártközpontba, hogy aztán onnan küldhessék a hazug propagandát.

A szövegben Bakondi a következőt ecseteli:

„Az országgyűlési választáson, április 8-án arról fogunk határozni, hogy maradjon-e a kerítés. Arról döntünk, hogy Magyarország megmarad-e magyar országnak, vagy mi is bevándorlóországgá válunk. Ne kockáztassunk! Kérem, mindkét szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjét és a Fidesz-KDNP listáját!”.

Természetesen számos hazugságot tartalmaz a levél, ugyanis mára teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik ellenzéki párt sem bontaná le a kerítést: a Jobbik volt az például az, aki elsőként javasolta a annak felállítását.

Bár a 444, az Index és más sajtóorgánumok újságírói is érdeklődtek a Fidesznél, hogy szerintük rendjén van-e ez a fajta „üzenetküldés”, eddig nem kaptak választ.