MSZP-FIDESZ nagykoalíció: Karácsony már beállna Orbán mögé

Tegnap kikosarazta a Jobbik, ma már Orbánt látná szívesen az ügyvezető kormány élén Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Karácsony az egyik legtöbb pártot megjárt magyar politikus, aki jelenleg a kb. 1%-os Párbeszéd vezetője, valamint a Fidesz által állítólag megvásárolt MSZP miniszterelnök-jelöltje és nem utolsósorban az éppen most leépülő XX. századi magyar politikai bohózat egyik legviccesebb porondmestere újabb szintet süllyedt a saját maga által kreált mocsárban.

Karácsony múlt héten még a Jobbik tárgyalóasztalához kuncsorogta volna magát, azonban mióta a legerősebb ellenzéki párt kikosarazta őt és a Fidesz érdekszférájába került MSZP-t, azóta akkora baromságokat beszél, hogy már tényleg a szekunder szégyen fogja el az egyszerű választót is. Csak kapkodjuk a fejünket, hogy a Zuglóban is erőtlen és elvtelen politikus egyik nap még A-t, a másik nap már B-t mond. A liberális médiumok által folyamatosan futtatott Karácsony „egyszázalékos” Gergely egyszerűen nem képes belenyugodni abba, hogy minden kapálózása és médiaszereplése ellenére ismét a pehelysúlyú politikusok tablójára galoppírozta magát.

A mostani kijelentése azonban minden eddigi baromságot túlszárnyalt:

Ügyvivő kormányfőnek egyébként Orbán Viktort javaslom, szeretném, ahogy végignézné, ahogy lebontjuk a NER-t a feneke alól.

Innen már csak egy karnyújtásnyira vagyunk az Orbán-Karácsony vitától, hiszen a Fidesznek is az az érdeke, hogy ne a valóban esélyes jelölttel, Vona Gáborral, hanem a lehetséges szövetségesével, az ügyvezető-kormány egy másik tagjával vitázzon. 

Úgy tűnik, hogy Botka Lászlónak és Soros Györgynek is igaza volt, és a szocialisták pártja, illetve azok szövetségesei tényleg a Fidesz szekerét tolják. Persze az is lehet, hogy szegény Karácsony nem bírja a strapát és belegabalyodva saját ellentétes nyilatkozataiba totálisan összezavarodott. Ezen mondjuk nem is csodálkozunk…