Újabb veszélyre lelt a Fidesz: fertőző rákot hoznak a migránsok – Ne röhögj, ez komoly!

Hírértékben nem túl gazdag tartalom lenne egy beszámoló Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő-jelölt kampánygyűléséről, melyen ráadásul a CÖF-ös Lomnici Zoltán volt a vendég, de amiről ott szó esett, az olyan történelmi és egyben apokaliptikus veszélyre hívta fel a figyelmet, ami percek alatt változtathatja népegészségügyi vesztőhellyé egész Magyarországot. És igen, a migránsokról van szó, mielőtt bárki elbagatellizálná a dolgot!

Szóval, szerda este kampánygyűlést tartott a pestszentimrei-pestszentlőrinci választókerületben Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő-jelölt. Vendégként ifjabbik Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, a CÖF szóvivője jelent meg, és úgy helyezte a közéleti kommunikációs csatornákba a legfrissebb migránsveszélyre való figyelmeztetéseket pulzáló kormánypárti ütőérre a kezét, mint ahogyan azt eddig korábban senki.

Kucsák propagandamarketingje után Lomnici olyan másfél órát nyomott, amihez képest egy infektológiai és klinikai mikrobiológiai kongresszus észrevehetetlen mínuszos hír. A Magyar Nemzet szerint ugyanis beszámolt arról, hogy egy orvos figyelmeztette őt, hogy a tömeges bevándorlás egészségügyi kockázatokkal jár. Példaként elmondta, hogy Nigériában a lakosság többsége AIDS-fertőzött (sic!), és emellett behoznak olyan dolgokat, mint az ebola, nílusi láz, meg a fertőzés útján terjedő rákot, a kaposi-szarkómát, amik ellen a jelen kori orvoslásnak nincs ellenszere.

Nos, kedves hölgyek, urak, ideje komolyan venni a fenyegetést, és végre elhinni, hogy a fertőző rákot és az éccet csakis Orbán Viktor állíthassa meg!!4!44!!!4