„Ilyen mellbőséggel kételkedek benne, hogy valaki kiskorú” – mondta a fideszes politikus, majd ivott egyet húzóra

Pócs János az a kiváló tehetséggel megáldott politikusa a Fidesznek, akinek közéleti karrierje december elején kimerült egy disznóról készített sorosozó Facebook-posztban. És most ismét bizonyosságot nyert, méltán van ott, ahol: egy polgári, konzervatív, kereszténydemokrata közösségben.

„Soha nem látott mértékben szükség van arra, hogy legyenek, akik a keresztény egyházakat, a keresztény hitünket és vallásunkat képviselik, és védik, ha kell” – mondta Pócs János hívő nemzetikeresztény lelke még március elején fiatal cserkészek avatóünnepségén egy templomban (!). És ez azért volt fontos momentum, mert Jani száját biztos akkor is ennek a szilárd értékrendnek a vezérfonala mozgatta, mikor 2009-ben az alábbi videó készült róla.

A felvételt amúgy egy ismeretlen személy töltötte fel a Youtube-ra, János Pócs felhasználónévvel. A videóra a 444.hu hívta fel a figyelmet, a lapnál úgy tudják, a Pócs-család tulajdonában álló Éden Büfében „idénymunka-záróbulit” tartottak, ott rögzítették a frenetikus képsorokat 2009-ben.

A szimpatikus „úriember” amúgy Jász-Nagykun-Szolnok megye 2. számú választókerületének jelenlegi fideszes jelöltje. Bizonyára felelős és jó döntés rá szavazni.