Orbánék nem nézik ki belőlünk, hogy maradt tartásunk és józan eszünk

A Fidesz arra kényszerített minket, hogy magyarázkodjunk. Megalázott, amikor az összes kormányellenes magyar embert – csaknem 3 milliót – hazaárulónak és sorosbérencnek nevezte. Azt sulykolja hívei fejébe, hogy a józan ész is azt diktálja, hogy valaki a kormányra szavazzon, tehát aki ellene van, az elmebeteg, vagy mások érdekét képviseli. Minket ez a vád nem törhet meg. Legyünk biztosak benne, hogy ez az egyik legaljasabb hazugság, amit a magyar történelemben politikus megfogalmazott!

Nem akartam szidni a kormánypárti szavazókat. Nem akarok rájuk haragudni, mert egy nemzet maradtunk, és csak a Fidesz érdeke az, hogy éket verjen közénk. Sajnos azonban példátlan elvakultságról tettek tanúbizonyságot azzal, hogy ezt a képtelen vádat elhitték rólunk. Elképesztő, hogy bedőltek egy egyszerű pletykának, anélkül, hogy bármi bizonyítékot kaptak volna arról, hogy „Soros kezében” vannak az ellenzéki pártok.

Bár megszámlálhatatlanul sok cikk jelent meg erről, egyetlen egy sem tartalmazott konkrét bizonyítékokat. Maximum azt tudták, hogy egyes ellenzéki politikusok korábban olyan szervezeteknél dolgoztak, amelyet Soros valamelyik alapítványa támogatott. De hát ennek a kritériumnak Orbánék is abszolút megfelelnek.

Szóval a kormányszavazóknak éveken át nem volt szükségük bizonyítékokra, ahogy most sincs. A Fidesz még a győzelem után is folytatja ugyanazt a történetet. Most azt mondják, a vereség után Soros kiborult, és új ellenzéket szervez. Ez még képtelenebb hazugság, mint a korábbiak, de ez nem számít. A lényeg, hogy ezzel már előre minden politikai ellenfelüket, az újonnan alakuló ellenzéki formációkat is megbélyegzik, kizárva annak lehetőségét, hogy Magyarországon bárki meggyőződésből, a hazája iránti elköteleződésből és tenni akarásból szállna szembe a Fidesszel.

Üzenjük a kormánynak és minden szavazójának: mi, ellenzéki választópolgárok Magyarországért dolgozunk, és hazánkat nemcsak idegen érdekeknek, de a Fidesznek sem szolgáltatjuk ki!