Videó azokból az időkből, amikor a Morvai-Gaudi páros még a Fidesz-kormány felelősségét firtatta az elszámoltatás hiányával kapcsolatban

„Régóta intenzív kampányt folytat az őt delegáló párt ellen éppen olyan hazugságokkal és rágalmakkal, amelyeket a Fidesz és propagandasajtója zúdított az elmúlt időszakban a Jobbikra. Jelentős segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építő Fidesz hatalomban tartásában, amely egy egykori jogvédőtől szégyen” - írta Morvairól szerdai közleményében a Jobbik. Az internet nem felejt, itt egy kis emlékeztető abból az időszakból, mikor még Krisztina nem váltott köpönyeget.

Sokan furcsállták már a legelején, hogy a televíziós Baló György egykori felesége, Morvai Krisztina egyáltalán hogyan kerülhetett egy elkötelezett, fiatalokból álló antikommunista jobboldali párt közelébe. Aztán végig haknizta a médiát a „szemkilövetős” szöveggel, olyan sikeresen, hogy végül a politikában az egyik legkomolyabb fizetést és egzisztenciát jelentő EP-képviselő lett, a Jobbik listájáról.

A választási kampányban - egyes pletykák szerint alkotmánybírói pozíció reményében - beállt a Fidesz mögé, és részt vett annak rágalomhadjáratában az őt delegáló ellenzéki párt, a Jobbik ellen.

Az alábbi videó akkor készült, amikor Morvai és Gaudi-Nagy Tamás még egészen mást gondolt a Fideszről és annak felelősségével kapcsolatban. Változnak az idők. Akkor most ki is az elvtelen áruló?