Ki a bolsevik? - Egy kis történelemlecke az orbánistáknak

A kormánypropagandát elvtelenül kiszolgáló Echo TV "véleményvezérei" magyarázták tegnap, hogy szerintük ki a bolsevik. Azokat, a sokszínű ellenzék tagjait - akik kritizálják a hatalom birtokosainak visszaéléseit és viselkedését - próbálták meg a bolsevik bélyeggel ellátni.

De mit jelent a "bolsevik" szó? Elsősorban olyan személyt, aki VAKON követi a pártja által kiadott utasításokat, illetve a többség LÁTSZATÁT kelti, pedig valójában a társadalomban kisebbségben van. Az ellenzéki szavazókra tehát azért nem alkalmazható ez a kifejezés, mert ők pont nem vakon követik egy hatalomból parancsolgató párt vagy kormány utasításait, illetve mert a Fidesz ellen most is (mint eddig mindig) többen szavaztak, mint mellette, tehát az ellenzék mint társadalmi csoport valóban többséget alkot a Fideszre szavazókkal szemben.

444.hu

A kormánypropagandát folytató Echo TV véleményvezérei ugyanakkor TÉNYLEG vakon követik a Fidesz pártközpontjából vagy a propaganda-minisztériumból kapott utasításokat, de csupán a választókorú népesség kevesebb mint harmadának véleményét képviselik, míg náluk többen vannak a Fidesz ellen, illetve egyharmad el se ment szavazni. Tehát a választópolgárok nem egészen egyharmada, a szavazáson részt vett embereknek pedig kevesebb mint fele áll a Fidesz és a "tisztelt" Echo TV véleményvezérei mögött.

Következtetés: az Echo TV véleményvezérei a valódi bolsevikok, mert hatalmi hátszéllel elvtelen propagandát folytatnak kisebb társadalmi támogatás mellett a többséget képviselő ellenzéki szavazók ellen, majd pedig jó BOLSEVIKKÉNT másokra próbálják rásütni azt, amik ők maguk. Ezért kell kimenni ma tüntetni: a bolsevikok, azaz a Fidesz ellen!