Erős hétindító: Az antiszemita hullámokat meglovagoló Fidesz aggódik a magyarországi antiszemitizmus erősödése miatt

Ma van a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja. Éppen ezért a Fidesz fontosnak látta minél hamarabb közleményt kiadni arról, hogy ők bizony aggódnak a Magyarországon erősödő antiszemitizmus miatt. Amit mellesleg ők egyre jobban igyekeznek erősíteni.

A Miniszterelnökség hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint erkölcsi kötelesség az emlékezés, a mártírok és az embermentő hősök szellemének ébren tartása, példaként állítása a jövő nemzedéke elé. Szerintük az aggasztóan erősödő antiszemita megnyilvánulásokkal szemben csak egyetlen út létezik: Európának vissza kell térnie a zsidó-keresztény hagyományokból táplálkozó értékrendhez. 

Ez a nap arra is hív minden jóakaratú embert, hogy erősítsük a szolidaritást és az összetartozás érzését, az egymás iránti türelem gyakorlását – emelték ki.

Aztán természetesen a holokauszt témából sem maradhatott ki a bevándorlás:

„Fontos ez napjainkban, amikor az Európát fenyegető vallási türelmetlenség, amely a felelőtlen brüsszeli uniós bevándorlási politika egyenes következménye, soha nem látott erőszakos méreteket ölt a kontinens nyugati felében” – fogalmaztak.

A csúcsponthoz pedig akkor érkezett el a közlemény, mikor a minimum 3 éve soha nem látott gyűlöletkampányt folytató Fidesz megkért mindenkit, hogy „válasszák a szolidaritást és az egymás elfogadását hirdető cselekvő szeretetet”.

Mindez roppant hitelesen hangzik az idegengyűlölet és az antiszemita megnyilvánulásokban rejlő „lehetőségeket” is meglovagoló kormány szájából. Abból a szájból, ami antiszemita megmondóemberekkel, zsidózással, cigányozással, népirtással, Hitler-imádattal, orosz hátterű importált „radikalizmussal”, és álhírterjesztő náci portálokkal is igyekszik további szavazatokat nyerni.